Lélektár2018. április 30. Telihold a Skorpió jegyében - Jó alkalom a gyógyulásra...

2018. április 30. Telihold a Skorpió jegyében – Jó alkalom a gyógyulásra és a változásra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Asztrológiai szempontból a Telihold, nem más, mint a múltban elkezdett tevékenységünknek, mostanra beérett gyümölcse, vagy adott esetben egy múltbéli rossz választásunk kudarccal végződő eredménye. Hiszen tudjuk, hogy az életünk választások sorozata, a Telihold csak szembesít bennünket ezek sikereivel vagy kudarcaival.

2018. április 30. Telihold a Skorpió jegyében - Jó alkalom a gyógyulásra és a változásra!

Fontos, hogy tudjuk kihasználni ezt a Varázslatos Fényt, amely segíthet nekünk tiszteletben tartani a láthatatlant, de ne engedjük magunkat megzavarni a látható korlátozó logikája által. A Telihold rávilágít a létező, és az eddig megoldatlan, vagy az égiek akarata ellenére megoldott problémákra. A mostani Telihold, arra enged következtetni, hogy a változások nem fognak egykönnyen bekövetkezni.

A Skorpió-Bika kettős polaritása, olyan energiák kiegyensúlyozásával foglalkozik, amelyek a pénz, az értékek, az irányítás, a szexualitás, az érzékiség, a hatalom és a makacsság iránti érdeklődést képviselik. Míg a Bika, azzal foglalkozik, aminek konkrét formája van, ami az enyém (a bika jellemzője, hogy szeret birtokolni), addig a Skorpió mindazzal, ami mások manipulálását és irányítását, a kollektív hatalmat, a közös tulajdont, az üzleti életet, a mély változást és átalakulást jelenti.

Míg a Bikát az egyszerűség, addig a Skorpiót, a titokzatosság jellemzi. Ezek az ellentétes töltetű energiák sok esetben kibillenthetnek bennünket az egyensúlyunkból. A Telihold megmutatja számunkra, milyen energiákat fejlesztettünk ki túlságosan, ezzel mintegy kiegyensúlyozva az életünket. Ideális esetben ezek az energiák egyensúlyban vannak, de a földi életünket szinte állandóan a pénzügyi és érzelmi egyensúlyhiány jellemzi.

Ez a Telihold, nagymértékben felszínre hozza a bennünk rejlő konfliktusokat, de ugyanakkor segíthet bennünket a gyógyulásban és a megtisztulásban. Ez a legjobb alkalom arra, hogy megértsük mi okozta lelki egyensúly vesztésünket, és esetleges pénzügyi problémáinkat.

Ezt már olvastad? Április 30-án rózsaszín Telihold lesz a Skorpió jegyében! Következik a “Semmi sem vész el, minden átalakul”

A jelen Telihold üzenete megkétszerezi azon képességünket, hogy minden „mérget” tudjunk kiűzni a lelkünkből, és érzelmileg megtudjunk tisztulni, megtanulva a megbocsátás művészetét. Ugyanakkor, ez a Telihold nagy gyógyító erővel is rendelkezik, és dolgaink rendbetételéhez segítő erőkre is számíthatunk.

Ez az idő alkalmas számunkra a hosszú távú sikerek eléréséhez is. Most rálátást kapunk saját karrierünkre, személyes szükségleteinkre, a mások felé létező adósságainkra, pénzügyi kérdéseinkre. A most kapott „leckék” nehezek, de ugyanakkor, mindegyike a javunkat szolgálja a jövőben. Megvan az esélyünk, hogy felismerjük és megoldjuk a problémáinkat, a lelkünkben zajló érzelmi drámákat, a megszállottságainkat. A most zajló események magukban foglalhatnak valamilyen karmikus visszatérítést, amely előnyös lehet úgy a lélek, mint az tudatunk megtisztulására.

Új kapuk nyílhatnak meg számunkra és jó esélyt kaphatunk spiritualitásunk fejlesztésére. A kihívások nagyok, de a választás esélye adott számunkra. Van néhány rossz beidegződésünk, melyeken kell változtatnunk. Meg kell tanulnunk tiszteletben tartani mások véleményét, gyakorolnunk kell a szeretet és a toleranciát embertársaink irányába. Minden munkahelyi kihívás, betegség, régi karmikus adósság, arra hivatott figyelmeztetni bennünket, hogy bármilyen változás nagy áldozatokkal és szenvedésekkel jár.

Rádöbbenhetünk arra, hogy milliónyi vágyaink közül, melyek teljesülhetnek a jövőben és melyeket kell elengednünk. Ugyanakkor, ez a Telihold, nagy gyógyító erővel rendelkezik és megtanít bennünket saját magunk elfogadására, és környezetünk szeretetére. Ezek a felsorolt hatások, hatványozottan jellemzik az április 30. körül, valamint a júliusban, októberben és januárban született személyek életét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek