Napi Like2017. november 4-e: Telihold a Bika jegyében! Használd ki ezt a bőséges...

2017. november 4-e: Telihold a Bika jegyében! Használd ki ezt a bőséges és szeretetben gazdag időszakot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A november 4-i Telihold olyan nagyszerű lehetőségeket tartogat számodra, amelyek révén bőség és szerelem/szeretet köszönthet be az életedbe, úgy a munkahelyeden, mint a magánéletedben elégedett, boldog időszak veheti kezdetét, természetesen, ha te is azt szeretnéd.

017. november 4-e: Telihold a Bika jegyében! Használd ki ezt a bőséges és szeretetben gazdag időszakot!

A mostani Telihold energiáit a Skorpió jegyében lévő Jupiter is befolyásolja, ami védelmező hatással lesz az életedre, annak ellenére, hogy a következő napokban kisebb nézeteltérésekbe, konfliktusokba keveredhetsz. A Neptunusz is jó hatással lesz rád, hiszen felerősíti az intuíciódat, érzékenyebb leszel és jobban fogsz figyelni a megérzéseidre.

Figyelni kell a számmisztikára is, hiszen a novemberre a 11-es szám érvényes, mivel ez az év 11. hónapja. Ezt a számot ösztönös számnak nevezik az ezotériában jártas szakemberek, amikor az egyén tudatára ébred, megtapasztalja az igazi énjét, azt, hogy mi okoz számára örömet, milyen tervek, jövőkép érdekli igazán.

Igyekezz minél előbb megszabadulni a félelmeidtől, mert így tapasztalhatod meg az igazi boldogságot. A Bika csillagjegyűek most könnyebben elérhetik a céljaikat, pozitív változtatásokat eszközölhetnek, és azt érezhetik, hogy most a világ ő értük van, nem pedig ellenük.

A november 4-én bekövetkező Telihold számos olyan lehetőséget tartogat, amely révén javíthatsz az anyagi helyzeteden, jobbá teheted a szerelmi, családi kapcsolatodat. Ezen égi jelenségnek köszönhetően pozitív baráti, társas és szerelmi kapcsolatok kialakítására, illetve a régiek megerősítésére számíthatsz. Ez igaz a szerelmi életedre is, hiszen a pároddal most minden jóra fordul, örülsz, hogy ott van melletted, mert emiatt érzed azt, hogy az élet valóban lenyűgöző és csodás.

Ha meg nemrég ért véget egy kapcsolatod, akkor most eljön az az időszak, mikor tele leszel életenergiával, magad mögött hagyod a múltat, lelkileg megerősödsz és új életet kezdesz, ami boldogabb lesz mint valaha.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek