A csakra kártya pénteki üzenete – Ne félj az elutasítástól!

Ma az egyik legfájóbb érzelemmel kapcsolatban üzen nekünk a csakra kártya, ami nem más, mint az Elutasítás!

Minden ember nehezen viseli az elutasítást, legyen az szakmai, társadalmi, de főleg párkapcsolati és családi téren nehéz azzal szembe nézni, hogy “nem vagyok elég jó”, “nem kellek a másiknak”. Ez még fájdalmasabb lehet, ha társul alacsony önbecsüléssel, mert akkor még lejjebb húzza magát az illető.

Az elutasítás különösen fájdalmas lehet, ha azt párkereséskor kapjuk, ugyanis, ha valaki nagyon tetszik nekünk, mi viszont nem a másik embernek akár padlóra is tud küldeni minket. Olykor még egy ismeretlen elutasítása is nagyon fájdalmas lehet, főleg akkor ha nincs rendben az önbecsülésünk, önbizalmunk.

Ezért a mai csakra kártya üzenete, hogy tedd rendbe saját magad, hozd felszínre a rejtett értékeidet, találd meg magadban az értéket, tedd magad egyensúlyba. Építsd fel az önbecsülésed, lépésről lépésre, mert ameddig ez hiányzik minduntalan ott lesz a megfelelési vágy, az elutasítástól való félelem.

A csakra kártya pénteki üzenete - Ne félj az elutasítástól!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top