A csakra kártya szerdai üzenete – Engedd el, hogy tovább tudj lépni!

Az elengedés egyik nagy titka, hogy előbb meg kell bocsájtani, és itt véreznek el a legtöbben.

Biztos a te életedben is vannak olyan emberek, helyzetek amelyek fájdalmat, szenvedést okoztak neked. Gyakran találkozom azzal a kijelentéssel, hogy megbocsájtok, de nem felejtem el, amit velem tettek. Ilyenkor mindig megkérdem magamban, hogy lehet-e úgy megbocsájtani, hogy a nem felejtés szele még mindig ott kapaszkodik belénk?

Mert ameddig emlékezetünkben ott van a sérelem, addig rabjai vagyunk az emléknek, a megbocsájtás sem történt igazán meg, a negatív élménykép még mindig bennünk van. És ameddig nincs teljes megbocsájtás az elengedés sem tud megtörténni. És ez egy döntés kérdése.

Eldöntöm, hogy megbocsájtok, elengedem azt a fájó érzést, emléket, amelyben részem volt. Természetesen ez fájdalommal járhat, de a vége mindig felszabadulás, megkönnyebbülés. És honnan tudom, hogy megbocsájtottam és az elengedés is sikeres volt? Onnan, hogy ha visszagondolok az adott emberre, élményre már nem kelt bennem negatív élményt.

Engedd el és meglátod az élet csodás változásokat fog hozni számodra.

A csakra kártya szerdai üzenete - Engedd el, hogy tovább tudj lépni!

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top