Új sorozatot indítunk a Filantropikum.com oldalon, amelynek remélem ti is nagyon fogtok örülni. Reméljük, hogy a kártyák napi üzenetével ti is plusz biztatásra, új ötletekre, bátorításra leltek.

Fotó: Pixabay.com

Mindjárt elsőként egy nagyon érdekes kártyát húztam Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból, mégpedig a Végzet-et!

Azért is gondolom mindenképpen aktuális témának, mert akárcsak az én életemben, akárcsak másokéban is (mostanában megfigyeltem), de biztos vagyok benne, hogy sok Filantropikum olvasónál is hasonló gondolatok, vágyak ébredeznek. A mai társadalomban bátor az, aki meri felvállalni vágyait, mer kitörni a hétköznapi rutinból, még úgy is, hogy nem tart a közösség megvetésétől, elutasításától, akár a család kirekesztésétől… A kártya egyáltalán nem valaminek a végét jelenti, hanem pont a saját út megtalálásának lényegét.

Te fel mered vállalni a vágyaidat?
Képes vagy olyan életet élni, amilyenre igazán vágysz?
Nagy változás előtt állsz, de félsz belevágni?

A mai nap üzenete, hogy merj elindulni ezen az ösvényen, merd elhinni, hogy méltó vagy a nagy szerelemre, az új karrierben való kiteljesedésben, és méltó vagy boldog családi életet élni. Csak egy karnyújtásnyira vannak a dolgok, mert a változás most előtted van, megérkezett az idő a beteljesülésre.

De ne feledd, el is kell hinned, hogy megérdemled a jót az életedben! Bátorság!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.