Kuriózum2014. február 22-én jön a világvége!

2014. február 22-én jön a világvége!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy viking jóslat szerint február 22-én lesz vége a világnak, sötétség köszönt a Földre, mérgezővé válnak a vizek, és pusztító földrengések döntik romba a civilizációt. Az északi legendák szerint ráadásul egy Skull nevű farkas felfalja a napot, míg Hati, a másik farkas, a holdat fogyasztja el. A történet ismerős lehet, ami nem véletlen, hisz hasonlít a Jelenések Könyvében foglaltakra.

wtc

Amennyiben mégsem jönne el az apokalipszis, a következőkre számíthatunk 2012-ben: idén például két felhőkarcolót építenek. Az egyik az új World Trade Center, amely az USA legnagyobb épülete lesz, ráadásul környezetbarát is, és acélszerkezetének köszönhetően, ellenáll a robbanásoknak. A Kínában épülő Sanghai Torony 632 méterével, és 163 emeletével, a világ második legmagasabb felhőkarcolója lesz.

cometmars

2014 nem a marslakók éve lesz, hisz egy üstökös halad a vörös bolygó felé. A szakemberek szerint, ha becsapódik a bolygóba, annak akkora ereje lesz, mint amekkora elpusztította a dinoszauruszokat a Földön. E mellett idén kerülhet sor az első egyén űrutazásra. Ha mi is be szeretnénk fizetni egy ilyen útra, alig 44 millió forintba kerül.

smartglock

Idén várhatóan divatba jön a tavaly már bemutatott okosóra, ami egy karra csatolható apró méretű számítógép. Segítségével közösségi oldalakon szörfölhetünk, leveleinket olvashatjuk, fotózhatunk, ráadásul a pulzusunkatis folyamatosan figyeli.

google-glass-has-its-first-porn-app

Kereskedelmi forgalomba kerül a Google-szemüveg, ami hangparancs vagy szemmozgás alapján működik. A lencse helyén egy elektronikus monitor működik, a szemüveggel pedig képeket és videókat készíthetünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek