Blog2013 legmegrázóbb pillanatai - Top 5

2013 legmegrázóbb pillanatai – Top 5

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet forgatókönyvében sok olyan pillanat van, amely különböző érzéseket vált ki bennünk: csodálat, öröm, bánat, hit, fájdalom, szeretet, alázat és még sorolhatnám.

Az elmúlt év is rengeteg ilyen pillanatot tartogatott számunkra és egyes élettörténetek bejárták az egész világot egyedi üzenetet hordozva minden egyes olvasó vagy néző számára.

Soron követtük ezeket a megható pillanatokat a világ minden tájáról és most elhoztuk nektek a tavalyi év 5 legmeghatóbb videóját a Filantropikum ranglistájáról:

5. helyezett: Fotósorozatban örökítette meg felesége küzdelmét a rákkal

23-gbLNHAQ

Angelo Merendino fotósorozata, amelyben fiatal feleségét örökíti meg akit házasságuk után pár hónappal mellrákkal diagnosztizáltak. Sokak számára a rákos betegség és a halál még mindig tabu témának számít. A fotós szerelme mellett maradt élete utolsó pillanataiig és azt vallotta, hogy a fotók által a rák arcát akarta ember közelibbé tenni.

4. helyezett: Egy esküvői fotó megható története

Fotó: Zander & Breck Photography
Fotó: Zander & Breck Photography

“Még mielőtt elkezdtük volna a fotózást, a menyasszony a temetőbe ment, hogy meglátogassa nemrég elhunyt édesapját. Nem vagyok egy síros ember, de amikor a térdeire ereszkedett a könnyek elöntötték a szemem.”– nyilatkozta a fotós, aki lencsevégre kapta egy menyasszony búcsúját halott édesapja sírjánál. A kép, amelyet több tízezren osztottak meg kettős érzelmeket váltott ki. Egyesek csodálattal tekintettek a pillanatra, míg másokat felháborított a bensőséges pillanat szenzációhajhász nyilvánossága.

3. helyezett: Könnyfakasztó esküvői tánccal lepte meg húgát – Videó

menyasszonyi-tanc

Andrea Middleton különleges ajándékot kapott családjától esküvője napján. Ez a YouTube videó az öröm és bánat kettősségével fogta meg a világhálón keresgélőket. Egy el nem táncolt apa-lány menyasszony tánc margójára született a videón látható esküvői meglepetés. Az öröm és bánatkönnyek itt sem maradtak el.

2. helyezett: Ettől a VIDEÓ-tól biztosan libabőrös leszel

zach-videoja

Zach Sobiech egy ritka csontdaganattal diagnosztizált 18 éves fiú, aki élete utolsó hónapjaiban a zeneszerzésben találta meg a békét és megnyugvást. Az általa írt, Clouds című szerzemény világszerte ismert lett. A dalból halála után megható búcsúvideó készült ötezer fős kórus részvételével

Ettől a VIDEÓ-tól biztosan libabőrös leszel

1. helyezett: Az újszülött ikrek fürdetése meghódította az internetet

baby-spa

Végül első helyezettünk egy olyan videó melyben nem a bánat, hanem az öröm diadalmaskodik és maga az élet. Az újszülött ikrek fürdetéséről készült videó szeretetteljes pillanatokat közvetít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek