Koktél„18 évesen vettem el az akkor 71 éves feleségem, ma már a...

„18 évesen vettem el az akkor 71 éves feleségem, ma már a hatodik házassági évfordulónkat ünnepeljük!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gary Hardwick 18 évesen állapodott meg, amiben első hallásra semmilyen kivetnivaló nincs, ám azt elfelejtettük idáig mondani, hogy egy 71 éves nőt vett el feleségül. A fiú elmondásai szerint párjával rendkívül büszkék arra, hogy az összes rosszakaróiknak megmutathatták, hogy a szerelem minden legyőz, mivel mostanában ünnepelték a hatodik házassági évfordulójukat.

A hat boldogságban és szeretetben eltöltött házas év után a most már 23 éves Gary és kedvese, a most 76 éves Almeda a TikTokon dörgölik minden rosszakaróik orra alá, hogy mekkora harmóniában élik a mindennapjaikat. A különös párost szinte minden nap támadás éri, hiszen az emberek többségében ekkora korkülönbség kétségeket ébreszthet.

Gary rendszeresen hangot is ad gondolatainak az őket bántókkal szemben. Íme egy reakciója, amit egy őket bántó nőnek címezett.

Gery és Almeda

„Először is örvendek, hogy a férjeddel együtt itt vagytok, és örülök, hogy srácok ti is a szíveteket követtétek, nem rágódva azon, hogy mit gondolhatnak mások. És ahhoz is gratulálok, hogy elég bátrak voltatok ahhoz, hogy kiálljatok magatokért és a szerelmetekért, függetlenül attól, hogy kik is vagytok, és ezt mások el tudják-e fogadni. Olykor nagyon nehéz úgy, ha a családod nem támogat, ha nem szeret úgy ahogy vagy, vagy ha nem örülnek neked, de ilyenkor igenis muszáj ezeket az embereket kiiktatni az életünkből, függetlenül attól, hogy családtag-e vagy sem, mert megmérgezhetik a mindennapjainkat. Hisz végtére is a nap végén, nem a vérszerintiség határozza meg, hogy ki a család, hanem az érzések.

Almeida és én át tudjuk érezni, hogy ki honnan jött. Sose hagyd, hogy egy másik ember elvegye a boldogságod, mert akik igazán szeretnek azok nem kényszerítenének erre. Amikor sikerül erre rájönnöd, és meg tudsz szabadulni a rosszakaratú emberektől, akkor leszel igazán boldog.”

Gery és Almeda

Almeida és Gary még 2015-ben ismerkedtek meg Almeida fiának temetésén, és már akkor elbűvölték egymást, szerelmük azóta töretlen.

A hatodik házassági évfordulójuk alkalmából Gary a következő sorokat intézte kedveséhez:

„Boldog évfordulót a világ legcsodálatosabb nőjének. Hat évvel ezelőtt ezen a napon életem legjobb döntését hoztam meg, amikor kimondtam az „igent” az én igazi lelki társamnak. Te teszel a világ legboldogabb emberévé és büszke vagyok, hogy magam mellett tudhatlak az életünk útján. Nem számít milyen akadályokba ütköztünk az elmúlt 6 év alatt, mindent a hátunk mögött tudtunk hagyni, mert az igaz szeretetnek köszönhetően egy szövetség vagyunk a világ ellen. Megannyi remek elmékkel gazdagodtunk és még mennyi áll előttünk. Boldog évfordulót annak a nőnek, aki 6 éve valóra váltotta az álmaimat. Minden szívdobbanásommal szeretlek Mrs. Hardwick, az utolsó lélegzetemig. Szerető férjed.”

Hát mi ez, ha nem színtiszta szerelem?!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek