Mikor a zene a véredben van, egész életedet végigkíséri. Ott van veled, ha boldog vagy, ha rossz kedved van, ha a magány gyötör, vagy éppen ha nincs ahol laknod, és az utca az otthonod.

cikk2015-07-13

Ez a férfi eddig csak az utcán énekelve tudta megmutatni tehetségét, tudta átadni a járókelőknek a zene üzenetét. Most viszont egy új esélyt kapott, egy hangstúdió lehetőséget adott, hogy a hajléktalan tehetség felénekelhesse az általa szerzett „Going Down To The River” című dalt.

A 63 esztendős Doug Seegers ma is annyira szereti a zenét, mint amikor először kapcsolatba került vele. Még leírni is borzalmas, hogy valaki 17 évig az utcán élt, és ott énekelt az embereknek. A Tennessee-ben született férfi több saját dalt írt és zenésített meg, mert nem csak a hangja jó, hanem a gitárral is ügyesen bánik.

Egy barátja segítségével Doug dalaiból egy lemezre valót szedtek össze, amely a „Going Down To The River” nevet is viseli egyben. A nagylelkű barátot Magnus Carlson-nak hívják, aki egy svéd zeneszerző. Neki köszönheti a férfi, hogy most már nem kell nélkülöznie, és a karrierje is beindulni látszik.

Érdemes belehallgatni a muzsikába, az alábbi videó ebben segít.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.