Kuriózum15 hónappal a híres sportoló halála után a felesége bejelentette, hogy világra...

15 hónappal a híres sportoló halála után a felesége bejelentette, hogy világra hozta közös gyermeküket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ellidy Pullin, az ausztrál olimpiai snowboardos Alex „Chumpy” Pullin felesége, világra hozta közös gyereküket, 15 hónappal a sportoló halála után.

A kétszeres snowboard cross világbajnok 2020 júliusában hunyt el, miközben épp a víz alatt halászott Ausztráliában.

A snowboardos világbajnok háromszor szerepelt az olimpián, a 2010-es, 2014-es és 2018-as olimpián is részt vett, 2014-ben Szocsiban Ausztrália zászlaját vitt. Tapasztalt búvár volt, közösségi oldalain számos alkalommal beszámolt a víz alatti halászat élményeiről.

Ellidy Pullin júniusban jelentette be, hogy terhes, Instagram oldalán elmondta, ő és férje „évek óta arról álmodtak”, hogy gyerekük szülessen.

„Én és az apukád éve óta rólad álmodtunk. Fájó szívvel, de megtiszteltetésnek érzem, hogy visszakaphatok egy részt abból a jelenségből, ami Chumpy ebben a világban volt” – írta felesége közösségi oldalán.

Az özvegy azt is elmondta, hogy ő és Alex még a férfi halála előtt megpróbált gyereket nemzeni, de problémákba ütköztek.

„Próbálkoztunk volna még pár hónapot, ha ő még élt volna, aztán áttértünk volna a mesterséges megtermékenyítésre. Ez volt mindig is a terv” – írta.

A pár gyereke, Minnie Alex Pullin, mesterséges megtermékenyítéssel fogant, október 25-én jött a világra.

Ellidy az ausztráliai Vogue-nak elmondta, terhességének időszaka „édes-keserű” volt, hozzátette: „Egyik részről elönt a boldogság, másrészt tudom, hogy Chump nincs itt, hogy osztozzon benne.”

Pullin halálának napján az olimpikont oxigénmaszk nélkül találta meg egy másik búvár a víz alatt. Eszméletlen állapotban volt, amikor felszínre vitték, a mentősök 45 percen át küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni az életét.

Nyitó fotók: Ellidy Pullin/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek