Kuriózum15 évig csak sült krumplin élt egy angol lány

15 évig csak sült krumplin élt egy angol lány

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A most 20 éves Hanna Little egy étkezési zavar miatt 15 évig kizárólag sült krumplit evett. Amint más élelmiszerrel próbálkozott, elájult. A fiatal lány hipnoterapeutához fordult, hogy legyőzze az egyéb élelmiszerekkel szembeni félelmét.

hanna-little-3416088_38969300

Hanna nem kis dologra vállalkozott, hisz tisztában volt azzal, hogy amint a sült krumplin kívül egyebet szeretne fogyasztani, pánik, félelem tör rá, és hamarosan elájul. Azután döntött az életmódbeli változtatás mellett, hogy felvették egy gyárba dolgozni, ahol a tápanyag- és vitaminhiány miatt többször elájult.

Emiatt munkahelyét is ott kellett hagynia, hisz nem bírta a munkatempót. Az első hipnoterápia már rögtön eredményt hozott, hisz a lány már új élelmiszereket is képes volt megenni anélkül, hogy jelentkeznének nála a pánikbetegség tünetei.

A terápia jelenleg is tart, de mára a kedvenc eledele a pizza lett, ám a mangót is megkóstolja. Hanna szerint betegesen félt minden ételtől, ami nem sült krumpli volt. Amikor szórakozni ment a barátaival, és a kirándulások alkalmával különböző sülteket készítettek, egyszerűen semmit sem volt képes megenni, és nem tudta kezelni a helyzetet.

„Már a gondolat is rémülettel töltött el, hogy el kell fogyasztanom azokat az ételeket, de most már végre boldog vagyok” – újságolta a Hanna.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek