Kuriózum12 jele annak, hogy menthetetlenül romantikus személyiség vagy!

12 jele annak, hogy menthetetlenül romantikus személyiség vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szerelem, a szeretet és a romantika mind olyan dolgok, amelyek köré érdemes felépíteni egy egész életet. Ha igazán vonzódsz ezekhez a dolgokhoz, akkor igazi ajándék lehet számodra egy olyan társ, aki szintén így látja a világot és hajlandó veled együtt megélni ezeket a pillanatokat. Viszont, mint mindent, ezt a fajta életszemléletet sem érdemes túlzásba vinni, hiszen sokszor ezen érzelmeid miatt bonyolódhat össze az életed.

12 jele annak, hogy menthetetlenül romantikus személyiség vagy!

Ha úgy érzed, azonosulni tudsz a következő kijelentésekkel, akkor te is a menthetetlen romantikusok közé tartozol:

1. Spontán vagy

Tudsz sodródni az árral, nem riadsz meg, ha valami másként alakul – ez mind-mind azt feltételezi, hogy a szerelemben is szereted a hirtelen dolgokat, ami akár a romantika egyik alappillérének is tekinthető, hiszen nincs is jobb, mint egy spontán kedvesség a szerelmedtől.

2. Minden érzékeddel próbálod élvezni az életet

Textúrák, illatok, érintések, ízek, hangok – ezek mind szükségesek ahhoz, hogy úgy érezd igazán élsz. És ez nincs másként a szerelmi életedben sem, mindent megteszel annak érdekében, hogy élményeket szerezz a kedveseddel.

3. Ösztönből fakad az optimizmusod

Sosem az előtted álló nehézségekre, hanem az azok árán elért célodra összpontosítasz, ami igazán motiválttá tesz. Ez is tipikusan romantikus vonás.

4. Nosztalgikus vagy

Hosszú estéken át örömmel eleveníted fel életed legszebb pillanatit? Ha igen, akkor számodra az emlékek olyas erővel bírnak, amely energiát adhatnak egy kimerítő nap után.

5. Elkötelezett vagy

Nem feltétlenül szó szerint kell ezt értenünk, de egy igazi hős szerelmes mindent megtesz azért, hogy a szerelmet minél tovább életben tartsa.

6. Nagyfokú empátiával rendelkezel

Együtt érezni az emberekkel ritka adottság, hiszen nem sokan képesek átérezni azt, hogy min megy keresztül a másik. Romantikus énedből fakadóan mindig arra törekedsz, hogy a körülötted lévőkön segíts.

12 jele annak, hogy menthetetlenül romantikus személyiség vagy!

7. Imádod azt, ami szép

A megjelenés nem minden, de számodra sokat jelent. Szinte mindenkiben megtalálod a szépet, de a valóban szép dolgok szinte magával ragadnak és rabul ejtenek.

8. Kreatív vagy

Folyton azon ügyködsz, hogy hogyan tudnád feldobni mások, és a saját életed szürke hétköznapjait, és emiatt a kreativitásod nem ismer határokat. Mindenhez egyedi módon közelítesz és sokszor páratlan megoldásokkal rukkolsz elő.

9. Szívesen adsz

Mivel nagyon odafigyelsz a körülötted lévőkre mindig pontosan tudod, hogy ki mire vágyik, és mire van szüksége. Sokszor még a mások igényeit is előrébb helyezed a sajátodénál.

10. Eltökélt és ambiciózus vagy

Egy tettre kész szerelmesnek határt csak a csillagos ég szabhat. Amit egyszer az eszedbe veszel, azt véghez is viszed.

11. Imádod a kalandokat

A kalandvágy szinte életelemed, szeretsz új dolgokat felfedezni, új kapcsolatokat kötni és kísérletezni az életben.

12. Összeszedett vagy

Sosem feledkezel meg egyetlen szülinapról, névnapról, évfordulóról sem, mindig minden fontos információt észben tartasz, és az apró elejtett gondolatokra is emlékszel, így mindig tökéletes dolgokkal leped meg szeretteidet.

Romantikusnak lenni nem csak titokzatos, meg izgalmas, hanem jó is, hiszen megannyi csodás pillanatot lehet okozni miatta másoknak. Sokan viszont elfojtják magukban ezt a vonalat, hiszen a világ felgyorsult, és sok esetben az emberek nem szánnak elég időt a romantikára, pedig az odafigyelés és a gyengédség a kulcsa mindennek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek