Kuriózum12 dolog, amit a férfiak másként csinálnak, mint a nők

12 dolog, amit a férfiak másként csinálnak, mint a nők

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bizonyára mindenkit tudna kapásból olyan személyiségbeli jellemzőket mondani, amelyek megkülönböztetik a férfit a nőtől. Mi is mondunk egy tucatot, a humorosabb fajtából.

no-ferfi

Becenevek: ha Anna, Kati és Eszter ebédelni mennek, egymást Annának, Katinak és Eszternek szólítják. Azonban, ha Dávid, Gergő és Marci mennek falatozni, egymást Daginak, Tökfejnek és Agyamentnek szólítják.

Számlafizetés: amikor kihozzák a számlát, Dávid, Gergő és Marci 2000-2000 forintot adnak, annak ellenére, hogy az összeg 4500 forint. Anna, Kati és Eszter rögtön a zsebszámológéphez nyúlnak.

Pénz: egy férfi 400 forintot is képes kifizetni egy 200 forintos termékért, ha égetően szüksége van rá, míg a nő 200 forintért megvásárol két 400 forintos terméket, de nincs szüksége rá.

Fürdőszoba: a férfinek hat dologra van szüksége a fürdőben: fogkefe, fogkrém, borotva, sampon, szappan és törülköző. Egy tipikus nőnek átlagban 337 fürdőszobai kelléke van, és ezek közül a férfi csak húszat képes azonosítani.

Érvek: mindig a nőé az utolsó szó, amit a férfi mond ezután az egy újabb érv kezdete.

Jövő: a nő addig aggódik a jövőért, amíg férjhez nem megy, egy férfi pedig azután kezd el aggódni a jövőért, ha megnősült.

Siker: egy sikeres férfi több pénzt keres, mint amennyit a felesége képes elkölteni, a sikeres nő az, aki képes ilyen férfit találni.

Házasság: a nő abban a reményben megy férjhez, hogy a házasság megváltoztatja a férfit, pedig nem. A férfi abban a reményben házasodik, hogy a nő nem fog megváltozni, pedig de.

Öltözködés: egy nő kiöltözik, ha vásárolni megy, ha virágokat öntöz, ha leviszi a szemetet, ha válaszol a telefonra, ha könyvet és e-mailt olvas. Egy férfi az esküvők és temetések alkalmával csípi ki magát.

Ébredés: a férfi olyan arccal ébred, mint ahogyan lefeküdt, a nőket valahogy jobban megviseli az éjszaka.

Gyerekek: a nő mindent tud a gyerekeiről. Kívülről tudja, hogy mikor kell menjenek fogorvoshoz, ismeri az összes szerelmüket, örömeiket, bánataikat, és a titkaikat. A férfi homályosan tudatában van annak, hogy gyerekek is élnek a lakásban.

Napi gondolat: egy házas férfinak el kell felejteni, hogy hibázott. Nincs értelme, hogy ugyanarra a dologra ketten emlékezzenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek