Kuriózum11 egyértelmű jel, ami a lelkitársad jelenlétéről árulkodik!

11 egyértelmű jel, ami a lelkitársad jelenlétéről árulkodik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha találkozol valakivel, és remekül, kényelmesen érzed magad a társaságában, akkor az már egy erős jel, ami arra utal, hogy az illető lehet, hogy a lelkitársad, főként, ha úgy érzed, hogy az előző életedben lehet már találkoztál vele, amikor mély, érzelmi, intim kapcsolatban éltetek.

11 egyértelmű jel, ami a lelkitársad jelenlétéről árulkodik!

Most jöjjön 11 olyan jel, ami elárulhatja azt, hogy egy bizonyos személy a lelkitársad-e vagy sem!

1. Teljes kényelemben érzed magad mellette

Ha találkozol a lelkitársaddal, olyan érzés keletkezik benned, mintha rég ismernéd azt az embert. Lehet, hogy csak pár perce ismered az illetőt, de érzed, hogy a legféltettebb titkodat is elmondhatod neki. Ha meg vele vagy, kényelmesen érzed magad, nincs semmi feszültség, megfelelési kényszer benned.

2. Remekül érzed magad vele

Ha valaki a leliktársad, akkor vele mindig jól fogod érezni magad. Ha meglátod, vagy csak ha rá gondolsz, máris elmosolyodsz. Ha pedig valaki nagyon lefáraszt, hívd fel a lekitársadat, mert a segítségével sokkal jobban fogod érezni magad.

3. Kiegyensúlyozottabb leszel tőle

Senki sem tökéletes, nem lehet mindig, minden körülmények között példásan, megfelelően viselkedni, de ha a közeledben van a lelkitársad, akkor kiegészítitek egymást, és olyan dolgok sem fognak zavarni, amiktől korábban a plafonon voltál.

4. Hasonló élettapasztalatokkal rendelkezik, mint te

Ha találkozol a lelkitársaddal, egyből kiderül róla, hogy hasonló élettapasztalatokkal rendelkezik, a gyerekkora szinte teljesen olyan volt, mint a tiéd, azokon a dolgokon ment keresztül, amiken te is.

5. Ugyanazok az álmai, mint neked

Sokáig azt hitted, hogy senkivel sem tudod megosztani a vágyaidat, álmaidat, mert nem értenek meg. Nos, a lelkitársaddal ezt nyugodtan megteheted, sőt, ne lepődj meg, ha ő is ugyanarra vágyik, amire te. Ketten könnyebben elértek mindent.

6. Úgy érzed, hogy valahonnan ismered

Teljesen biztos vagy benne, hogy korábban sosem találkoztál az illetővel, de mégis érzed, hogy valahonnan ismerős. Ez a kapcsolat egy mély lelki kötődést takar, és ha csak egymás mellett, némán ültök, akkor is tudod, hogy mit gondol, mit érez.

7. Segít átvészelni a fájdalmas időszakokat

Az életben adódnak nehezebb időszakok, de ilyenkor a legnagyobb segítség egy lelkitárs tud lenni, aki segít, átérzi a fájdalmadat, és jobb kedvre derít.

8. Segít megvalósítani az álmaidat

Mivel a lelkitársad törődik veled, ezért mindent megtesz, hogy az álmaidat sikerüljön valóra váltanod. Ő az, aki bátorít, aki segít megtenni az első lépést ahhoz, hogy megtapasztald a sikert.

9. Pont a legjobbkor bukkan fel

A lelkitársad olyankor bukkan fel, mikor nehéz helyzetbe kerülsz, bizonytalanná válsz valamivel kapcsolatban, és nem tudsz dönteni. De ennek vége, mikor feltűnik a színen az az ember, akiben teljesen megbízhatsz.

10. Új látásmód alakul ki

Meglátod, megismered a lelkitársadat, és máris más színben látod a világot, más dolgok lesznek fontosak. Új perspektíva mentén szemléled azontúl a világ dolgait.

11. Lelki energiát ad

Ahhoz, hogy boldog légy, szükséged van pozitív lelki energiákra, ami majd ellensúlyozza a negatív erőket, támadásokat. A lelkitársad segít abban, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból, és mindig a jó dolgokat vedd észre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek