Jelek, amelyek biztosítanak arról, hogy rátaláltál a lelki társadra, arra a társra, aki egész életedben melletted lesz majd.

Fotó: Pixabay.com

Hadd kezdjük egy rövid párbeszéddel a cikket.

“A buszon egy nénike utazott, kifele bámulva az ablakon. Mellette ült a férje, aki megfogta a néni kezét, és  megkérdezte:

– Szükséged van valamire?

– Ha te itt vagy mellettem, mire lenne egyébre szükségem – érkezett a válasz.”

Senki sem tökéletes, mégis amikor ránk talál a szerelem, úgy érezzük, hogy az életünkben minden remekül alakul.

Most 10 jel következik, ami ha jelen van az életünkben, akkor nyugodtak lehetünk, mert megtaláltuk az igazi férfit, aki egyben a lelki társunk is!

1. Nem fél semmi nehézségtől, és minden problémát kész megoldani

Egy igazi férfi például nem csak bókolni tud a nőknek, hanem komoly helyzetekben képes dönteni, és tudja, hogy mikor kell a párját támogatnia, bátorítania.

2. Tud főzni

A modern nők szerint az a férfi, aki tud főzni, egy igazi csoda, még ha nem is specialitásokat tesz az asztalra. Ha meg egyenesen elmosogat, akkor ő az igazi lelkitárs.

3. Még akkor is támogat, ha hibázunk

Mindenki hibázik, és ilyenkor az a férfi áll mindig mellettünk, aki egyben a lelki társunk. Ő támogat minden helyzetben, bátorít, szeret feltétel nélkül, és nem hibáztat semmiért.

4. Figyel a részletekre

Természetesen ez nem arra vonatkozik, hogy a férfinak ismernie kellene életünk minden egyes apró részletét, de jó ha odafigyel arra, hogy milyen ruha volt rajtunk tegnap este, melyik a kedvenc virágunk, hány cukorral isszuk a kávét.

5. Ne csak intelligens, hanem bölcs is legyen

Kritikus helyzetben bölcsen kell dönteni, és ha az imádott férfi képes ilyen tanácsot adni, akkor nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat.

6. Tudjon felvidítani

Nehéz helyzetben a humor sok mindenre megoldást jelent, csak kell ehhez valaki, aki mosolyt csal az arcunkra. Ha ez sikerül neki, ő a lelki társunk.

7. Legyen kompromisszum-kész

Tudja, hogy hol van a határ, és a közös ügyeket együtt hozza meg velünk, amely mindkettőnk életére hatással van.

8. Nem felejti el, hogy milyen problémákkal küzdünk

A férfiak többsége nem tud egyszerre több mindenre figyelni, de a lelki társunk ebben is jó. Becsüljük meg, mert egy igazi kincs az ilyen pasi.

9. Számít a véleményünk

Igenis ez fontos szempont, mert az a férfi, aki nem veszi figyelembe a nő véleményét, akivel együtt él, az nem lelki társ. A lényeg, hogy a döntéseket közösen hozzuk meg.

10. Besegít a háztartás vezetésébe

Le kell szögezni, hogy kinek mi a dolga otthon, mert így gyorsabban el lehet intézni a teendőket, főleg, ha mindenki segít a másiknak. A boldog kapcsolat titka éppen az, hogy segítünk egymásnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.