Lélektár10 jele annak, hogy az őrzőangyalod vigyáz rád!

10 jele annak, hogy az őrzőangyalod vigyáz rád!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány jele annak, hogy az őrzőangyalod vigyáz rád!

Sokszor nyugtatjuk magunkat egy-egy kritikusabb helyzetben azzal, hogy az őrzőangyalunk a közelből vigyáz ránk, és ez bizony megnyugvással tölt el bennünket. Létezik egy feltevés az őrangyalok kilétére vonatkozóan, miszerint ezek nem mások, mint közeli elhunyt szeretteink, akik nem szűnnek meg vigyázni ránk soha, akik figyelmeztetnek bennünket egy közelgő veszélyre.

Nézzük akkor, milyen jelek utalhatnak arra, hogy őrzőangyalunk felettünk tartja védő szárnyait!

1. A felhők különös formája – lehet egy jele az őrzőangyalunk közelségének, hiszen sokunkkal előfordult már, hogy az égre tekintve a felhőkben egy ismerős arc körvonalait véltük felfedezni.

2. A színek – hiszen kevesek tudják, de minden angyal rendelkezik a saját energia minőségére jellemző színnel, és ezzel a színnel üzenhetnek nekünk. Ha egy adott pillanatban bármerre tekintünk, és egy bizonyos színnel találkozunk, minden bizonnyal az angyalok üzenni próbálnak.

3. Zúgás a füleinkben – melyet nem tudunk megmagyarázni. Ez által szintén üzenetet kaphatunk, ha megfelelően nyitottak vagyunk a befogadására.

4. Ha minduntalan egy dallam cseng a fejünkben – akkor nagy valószínűséggel egy spirituális üzenetet próbál átadni számunkra az őrzőangyalunk.

5. Ha csodával határos dolgok történnek velünk – ez akár lehet a balesetből való megmagyarázhatatlan megmenekülés, szinte biztosak lehetünk, hogy ez az angyalok műve volt.

6. A lepkék – sok kultúrában a változás és az átalakulás szimbólumai, de sokszor az eltávozott szeretteink is lepkék formájában próbálnak meg kommunikálni velünk.

7. Ha életünk egy nehéz pillanatában arra leszünk figyelmesek, hogy egy madár, vagy egy állat van a közelünkben és úgy tűnik, hogy segíteni szeretne, akkor ugyancsak az őrangyalunk próbál a szárnyai alá venni bennünket.

8. Ha fehér tollakat találunk a földön – a tollat sokáig a tisztaság és az angyalok szimbólumaként tartották számon, minden bizonnyal nem a véletlen műve, és szinte biztosak lehetünk az őrangyalunk jelenlétében.

9. Ha néha egy-egy villanásnyi fényre leszünk figyelmesek a szemünk sarkából, ez szintén őrangyalunk jelenlétére utalhat.

10. A megérzéseink, miszerint valaki mindig figyel ránk és segít, ha szükséges, szintén nem lehetnek alaptalanok. Ha ez az érzés melegséggel és biztonsággal tölt el bennünket, akkor biztosan az égiek védelmét élvezzük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek