Napi Like10 évesen készített fotót a 6 barát, 19 év után így néznek...

10 évesen készített fotót a 6 barát, 19 év után így néznek ki! – FOTÓK

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Közel 20 évvel ezelőtt hat kisgyerek ült egy asztal körül Los Angelesben és mosolyogva pózoltak a fényképésznek. Hét évvel később, immár kamaszként megismételték a jelenetet, majd néhány hete elkészült a harmadik közös fotó is, amikor 29 születésnapjukat ünnepelték.

r-FRIENDSHIP-large570

A képen jobbról a második pozícióban látható Kevin Opos a Redditre töltötte fel a fotókat a következő megjegyezéssel: „A legjobb barátok 10, 17 és 29 évesen”. A poszt azonnal terjedni kezdett az interneten, és nemcsak azért mert szórakoztató jelenség, hanem egy hosszú, tartós barátság iránti tisztelet is egyben.

Az egyik napról a másikra népszerűvé váló fiatalembereket a Huffington Post is megszólaltatta. A lapnak elmondták, mindannyian testvérként tekintenek egymásra, és olyan kapcsolatban vannak, amelyben mindegyikük teljes mértékben önmaga lehet. Olyan régóta ismerik egymást, hogy úgy érzik, személyiségük egy része közös, hisz ez a baráti kapcsolat köti össze a gyerekkorukat, a serdülőkorukat és végigkíséri a felnőttkorukat is.

r-FRIENDSHIP-large570-2

Az egyik fiú egyenesen a családjának nevezte a barátait, hisz mindig ott vannak a másiknak, amikor szükségük van egymásra, nem számít sem idő, sem távolság. A fiúk úgy gondolják, hogy hosszú barátságuk titka az, hogy együtt nőttek fel, szemtanúi voltak egymás személyisége kiforrásának, közösek a szakmai érdeklődésük és a tapasztalataik, így szavak nélkül is megértik egymást.

r-FRIENDSHIP-large570-3

Az immár felnőtt emberek közül többnek is családja, gyereke van, és azt kívánják mindannyian, hogy az saját gyerekeik is ugyanolyan jóban legyenek egymással, mint a szüleik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek