Napi Like10 dolog, amit a fiamnak tudnia kell a házasságról!

10 dolog, amit a fiamnak tudnia kell a házasságról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Oregonban élő Clint Edwards két gyermekes édesapa, aki a manapság igen népszerű tevékenység, a kispapa-blog írásával szórakoztatja olvasóit. A 7 éves, videojáték-megszállott Tristan fiának most leírja, hogy mi az a 10 dolog, amit a házasságról tudnia kell, majd ha felnő.

CLINT-EDWARDS-facebook

Az apuka saját tapasztalataiból állította össze a listát, ezzel gondolva gyerek jövőjére.

1. Senki sem fog annyira frusztrálni, mint a feleséged. Ő lesz az, aki majd megkérdőjelezi a döntéseidet, motivál, őszintévé tesz magaddal szemben, így érve el hogy öntudatos légy. Mindez nagyon jó dolog.

2. Nem csak te vagy az egyetlen, akinek véleménye van. Van, amikor jobb, ha befogod, lehet, hogy tanulsz is valamit.

3. Van, amikor egyszerűen magára kell hagyni. Egy civakodás, veszekedés következtében lehet elvonul, bezárja magát a fürdőbe, vagy elmegy egyet autózni.

4. Mindig fogsz más nőkre is figyelni, hiszen férfiból vagy. A kérdés csupán annyi, hogy miként oldod ezt meg. És ne feled az esküdet, amit az oltár előtt fogadtál.

5. Lesz, amikor a házban szörnyű rendetlenség fog uralkodni, főként mikor gyerekek is születnek. A te dolgod is a rendrakás, nem csak az övé, úgy hogy irány mosni, mosogatni.

6. Vidd el randizni, vegyél virágot is neki. Közhelynek tűnik, de a nőknek nagyon fontos, ezáltal érzik, hogy nekünk is fontosak. Ne hanyagold el, vedd észre, hogy ott van melletted, és tedd boldoggá. Nem muszáj mindig virágot venni, de neked kell kideríteni, hogy milyen kis apróságnak örvendhet.

7. Mindennap mondj szépeket. A nőknek nagyon fontos, hogy szépnek érezzék, lássák magukat. Neked a dolgod, hogy mindennap feltöltsd őt önbizalommal, hiszen a tévéből, újságokból csodaszép testű hölgyek kacsintanak rá, akiken számtalan plasztikai sebész dolgozott, és minden fogyókúrán túl vannak. A feleséged igen is szép, még ha a szülés után meg is változott az alakja.

8. Foglalkozz a gyerekekkel, még ha egész nap dolgoztál is és csak este jut rá időd. Ne gondold, hogy az asszonynak is könnyebb volt a napja, ő is szétdolgozta magát, még akkor is, ha gyesen van. Te is szülő vagy, vedd ki a részed ebből a szerepből is.

9. Nincsen semmi baj, ha problémáid, kétségeid vannak, beszéld meg a feleségeddel. Aki beszél és meghallgatják, márpedig ezért vetted el őt, mert szereted és ő is téged, akkor más sokkal könnyebb megküzdeni a nehézségekkel.

10. Mond mindennap, hogy szereted. Ez megerősíti benne azt a hitet, és erőt ad, hogy érdemes kitartania melletted. A vicces dolog, hogy minél többször mondod neki, hogy szereted, annál többször fogja ő is ugyanezt válaszolni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek