Kuriózum10 dolog, amiben a férfiak verhetetlenek

10 dolog, amiben a férfiak verhetetlenek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni, jobban bírják a stresszt, empatikusabbak, kedvesebbek, pedánsak…

Fotó: photl.com

Na és a pontosság?

Rekord idő alatt vagyunk képesek elkészülni, és bárhol ott vagyunk két perc alatt. Mottónk: akkor vagy pontos, ha 5 perccel hamarabb ott vagy.

Na és a tankolás?

Autó ügyek? Hazai pálya.

Na és a parkolás?

Az egy korábbi cikkünkben leszögeztük, hogy a közúti balesetek nagyrészét ugyan férfiak okozzák, de a manőverek közben született balesetekben a nők messze vezetnek. A parkolás és egyéb finom manőverezést igénylő műveletek mindig is a mi pályánk fog maradni.

Na és ha elromlik valami?

Akárhogy is önállóságra törekszenek a nők, egy kiégett biztosíték vagy eldugult lefolyó mindig túltesz a legnagyobb műszaki tudásukon is. Ilyenkor mi kéne más, mint a férfi állat mindent tudó szerszámos ládikája meg egy kis bütykölés? Azért valljuk őszintén, hogy ez hatalmas megnyugvást tud adni…

Na és a befőttek?

Gondolom ismerős, hogy a befőttes üveg, vagy a boros dugó beragadt és sehogy sem nyílik? A nők rendszerint makacsul kínozzák ezeket a szitukat, de a vége mindig ugyan az: kibontod légyszi? Tény, hogy a férfiak erősebbek, ezért a kupakok lecsavarása és dugók kihúzása számukra gyerekjáték (vagy majdnem).

Na és a barátok?

Féltékenység, pletyka, kicsinyesség, pufogás. Ezek biza nem ránk jellemzőek. Mi ahelyett, hogy folyton egymást hibáztatnánk, mindenben egyetértünk egy felnőtt méretű hideg sör mellett.

Na és a sírás?

A férfiak 99%-a, azaz szinte az összes, igyekszik érzelemmentesnek mutatni magát egy-egy „olyan” szituációban. Nem sírnak könnyen és nem mutatják ki érzékeny oldalukat. A maradék 1%-a csak az igazán tragikus eseményeken tudnak sírni, mint a haláleset, személyes tragédiák, terméketlenség vagy impotencia.

Na és a szex?

Sokmindent elmondhatunk a férfiakról, de azt, hogy szexuális téren önzők, azt nem. A legtöbb férfi privát küldetésként tekint arra, hogy nőjét teljesen kielégítse, és csak ez után következik ő (hacsak nem túl részeg vagy fáradt a „művelethez”). Olyant még nem hallott senki egy pasitól, hogy „én ezt nem akarom”.

Na és a HÚS?

Disznó, marha, nyúl, csirke, szarvas, marha, növendék. Nemcsak a megvásárlása, de a feldarabolása és elkészítése is egyaránt jól megy a gyakorlott férfiaknak. Hús ügyekben a férfiak mindig is jobbak maradnak, mint a nők. Nem sok ételt tudunk ugyan készíteni, de a húsokat, azokat nagyon.

Született főnökök és vezetők

Nincs olyan férfi, aki nem főnöki, igazgatói vagy vezetői székre vágyna. Határozott, tárgyilagos viselkedésünk miatt jobb vezetők vagyunk, mint a nők. A nők sok esetben érzelmi alapon közelítik meg a problémákat, ez viszont tilos az üzleti ügyekben.

Kivételek persze ritkán akadnak…

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek