Ultrahangos vizsgálaton vesz részt a terhes nő, amikor a testvére észreveszi, hogy valami nincs rendben a képernyőn… – VIDEÓ

Egy kisbaba érkezésénél nincs is szebb dolog a világon, főleg mikor kiderül, hogy nem egy, hanem két pici is a világra fog jönni.

ikrek-meglepetes

Nos, egy ilyen örömteli pillanatot örökít meg az alábbi videó, amikor a kismama testvére megtudja, hogy hamarosan egy ikerpár nagynénje lesz.

Jillian, az anyuka, tanárként dolgozik a Massachusetts állambeli Marlboroughban. Az ultrahang vizsgálatra Jill és férje magával viszi Kelly-Renne-t is, mert tisztában vannak vele, hogy ha valami jó hír van, annak Kelly tud örülni a legjobban. És nem csalódtak a nőben, hiszen mikor kiderül, hogy két kisfiú növekszik Jill pocakjában, a testvér szinte sokkot kap a hírtől, majd hihetetlen örömmámorban kürtöli világgá boldogságát, és gratulál mindenkinek, kifejezve jóindulatú irigységét is.

Az üdvrivalgás a 1:25 másodpercben kezdődik. Jó szórakozást.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top