Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult.

rak

1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

Orvosként a betegek sorában találta magát, kezelnie kellett volna saját magát is a rák ellen a hagyományos módszerekkel, melyek sikertelensége szembetűnő volt. Bár úgy tűnik ijesztő, de az alábbi módszer segítette az orvost legyőzni a rákot.

Mivel soha nem volt semmilyen súlyosabb betegsége, arra gondolt, fia tragédiájával lehet összefüggésben a betegsége.

A fia halála és saját rákos megbetegedése arra ösztönözte dr. Hamert, hogy betegei családi életét kezdje el vizsgálni. Azt vette észre, hogy mindegyik betege, a daganatos elváltozás megjelenése előtt, valamilyen súlyos traumán esett át. Egyértelmű volt az elme és a betegség kapcsolata. Már sok tanulmány foglalkozott addig azzal, hogy egyes betegségek súlyos stressz hatására könnyebben kialakulnak.

Minden szerv kivetülése megtalálható az agyban, éppen ezért úgy döntött, hogy megvizsgálja betegei tomográfiáit összehasonlítva a betegség kórelőzményével.

Felfedezte, hogy minden betegség, nemcsak a rák az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll és összefüggésbe hozható valamilyen előzetes pszichikai traumával.

Pontosabban, egy bizonyos koncentrikus vibrációt fedezett fel az agy adott területein, melyek azonos daganatos elváltozásoknál tökéletesen azonos helyen jönnek létre.

Más szóval, minden rákos megbetegedésnek megvolt az adott területe az agyban, mely nem működött többé jól.
Ezzel a felfedezéssel megalapozta az Új Medicinát (ezek után sarlatánnak titulálták és elvesztette praktizálási jogát, hogy a hatalmas gyógyszercégek, melyek rák elleni szereket gyártanak, ne menjenek csődbe).

1997-ben letartóztatták illegális konzultáció miatt, mert nem volt praktizálási joga, azonban a bíró azt vette észre, hogy dr. Hamer 6500 végstádiumú betege közül 6000 még mindig életben van, amely arány pont az ellentettje a hagyományos kezelés esetén.

Az új medicina a rák vas szabályából indul ki

Vas szabály: mindegyik rák, illetve súlyos betegség egy bizonyos konfliktushoz vagy emocionális sokkhoz vezethető vissza (DHS – Dirk Hamer szindróma, fia után elnevezve), mely először az egyént mentálisan betegíti meg, mikor agyi elváltozások alakulnak ki, majd szervi manifesztációi lesznek.

Ehhez a szabályhoz tartozik még két alapvető következtetés:

 • az érzelmi sokk különböző típusai az agy különböző területein okoznak elváltozásokat. Az a zóna, melyben megjelennek ezek a körkörös elváltozások meghatározzák a szervet, melyet érinteni fog.
 • minél hosszabb ideig fennáll a konfliktus, annál súlyosabb elváltozást okoz a szerv szintjén.

Ezeket a következtetéseket dr. Hamer állat, majd emberkísérletekkel bizonyította. Az állatok esetében is kialakul valamilyen betegség a súlyos érzelmi sokk hatására.

A betegségek eredete az agyban található

Dr. Hamer megállapította, hogy „minden betegséget egy érzelmi sokk okoz (DHS), mely az egyént felkészületlenül éri”.

Pszichológiailag: a DHS egy személyes esemény, saját élettapasztalataink által meghatározva és befolyásolva, kiszolgáltatottságunk, személyes felfogásunk, értékeink és személyes meggyőződésünk által. Mindezek mellett a DHS nem csak egy érzelmi konfliktus, hanem biológiai is, melyet személyes fejlődésünk tükrében kell vizsgálni.

Az állatok esetében biológiai sokkot okoz a fészek vagy terület hirtelen elvesztése, fiókák, kölykök elvesztése, nem várt fenyegetés, éhezés vagy halálos fenyegetés.

Egy férfi esetében konfliktuális sokkot jelent a „terület elvesztése”, mely az otthon vagy munkahely elvesztése által nyilvánul meg. A nők esetében aggodalom valamely családtag iránt, előre nem látott válás, sürgős kórházi ellátás válthat ki ilyen eseményt. Gyerekeknél a szülő, az anya visszatérése a munkába illetve egy válás súlyos érzelmi sokkot okozhat.

Több ezer tomográfia vizsgálatával dr. Hamer rájött, hogy egy DHS az agy egy specifikus, jól meghatározott területét érinti, mely körkörös elváltozásként jelenik meg a felvételen (1989-ben a Siemens igazolta, hogy nem technikai hiba okozza a köröket).

A történés után az agysejtek továbbítják a sokk impulzusait a megfelelő szerv fele, ami jellegzetes elváltozással reagál erre. Ennek az az oka, hogy agyunk úgy fejlődött, hogy azonnal reagálni tudjon a hirtelen fellépő konfliktusokra és veszélyekre.

Míg a kisagyunk és a mandulamag területe az alapvető dolgokra van programozva, mint légzés, táplálkozás és fajfenntartás, addig a nagyagy bonyolultabb funkciók ellátására képes, mint területi, szétválasztási, identitásbeli konfliktusok illetve önértékelés, önbizalom és önbecsülés.

Dr. Hamer kutatásai szoros összefüggésben állnak az egyedfejlődéssel vagy embriológiával, mert attól függetlenül, hogy egy szerv miként válaszol a konfliktusra (daganatképződéssel, szöveti elváltozással vagy funkció zavarral), mindezt a csíraréteg, melyből a szerv és agyszövet alakul ki, határozza meg.

A GNM (Ortogenetikai tumor rendszer) azt mutatja, hogy az endodermális ősagy vagy a mesodermális ősagy által szabályozott szervekben, mint tüdő, máj, vastagbél, prosztata, méh, bőr és függelékei, mellhártya, hashártya, szívburok, emlőmirigyek azonnal sejtburjánzás alakul ki, mihelyt a megfelelő konfliktus létrejön az agy adott területén. Ezen szervek daganatai a konfliktus aktív fázisa alatt is proliferálnak, vagyis burjánzanak (DHS miatt).

Példák:

Tüdőrák
A tüdőrák kialakulásához egy „halálfélelem” típusú konfliktust kötnek, mivel a halál pánik megbénítja a tüdőt. A sokkal egyidőben a tüdőszövet alveoláris sejtjei elkezdenek burjánzani és daganatos elváltozást hoznak létre.
A hagyományos véleménnyel ellentétben a sejtburjánzás nem ok nélkül történik, ugyanis ez által megnő a tüdő kapacitása így nő a túlélés esélye.

Dr. Hamer vizsgálatai alapján minden egyes betegnél megfigyelhető volt az agy adott területén a körkörös elváltozás. Minden betegnél a kórelőzményben szerepelt halálfélelem, melyet a daganat biztos diagnózisa váltott ki, a daganatot pedig egy a halálos ítélettől való félelem okozta.

Mellrák
A mellrákot az anya-gyermek típusú illetve a partner-konfliktussal hozták összefüggésbe. Ez a fajta összetűzés mindig az agy tejtermeléséért felelős részén okoz elváltozást. Az anya-gyerek konfliktus létrejön, ha az anya túl sokat aggodalmaskodik gyereke iránt, vagy azt súlyos betegség miatt kórházba szállítják. Ezen idő alatt a tejtermelő sejtek kezdenek el burjánzani tumort hozva létre. Ennek oka, hogy nagy mennyiségű tejet tudjon az anya termelni, amivel segítheti gyereke gyógyulását.

Mi történik az újagy által vezérelt szervekkel?

Míg az ősagy a sokk aktív fázisa alatt okoz daganatos elváltozást, addig az új agykéreg ellenkezőleg. Ezen területben létrejött elváltozások degenerációval járnak a megfelelő szervek szintjén (petefészek, herék, csontok, nyirokcsomók, a bőr, méhnyak-nyálkahártya, hörgők, koszorúér).

A petefészkek vagy herék nekrózisa, osteoporosis, csontrák, gyomorfekély csak akkor alakul ki, ha egy személy érzelmi stressz helyzetben található, ami a sokk-konfliktus helyzethez hasonló.

Vegyük a mell tejcsatornáit példának. Ezek sokkal később fejlődnek ki, mint maga a mellszövet, mert az agy egy magasabb szintje irányítja fejlődését. Az a konfliktus, ami e szerv elváltozását okozza nem más, mint egy elválasztásos konfliktus, mikor a gyereket vagy a párját elválasztják az illető nőtől. Az állatvilágban akkor alakul ki ilyen betegség, mikor az anya kölyke elveszik vagy megölik. Természetes reflexként a tejcsatornák kifekélyesednek. Ennek oka, hogy nőjön a tejcsatornák átmérője, ami könnyebbé teszi azok ürülését.

Megbetegedés fázisa (konfliktus) és gyógyulás fázisa (posztkonfliktus)

Ahogy minden konfliktusra van megoldás úgy a betegségekre is van – állítja dr. Hamer.

Az első fázisban, az aktív konfliktus ideje alatt, az egész szervezet azzal van elfoglalva, hogy szembenézzen az adott helyzettel. Ez fizikai szinten a sejtek elváltozásával, az autonóm vegetatív idegrendszer túlzott ingerlésével jár.

Átlépve a stressz-fázisba az elme teljesen el van foglalva a konfliktus tartalmával. Az alvászavar, étvágy hiánya jellegzetes tünetek lehetnek.

Az aktív fázist hideg fázisnak is hívják, mert a stressz ideje alatt az erek összehúzódnak és hideg végtagok, hideg verejtékezés figyelhető meg. Az egész jelenség intenzitása a sokk intenzitásától függ. Ha egy egyén túl hosszú ideig van ebben az állapotban, halálos következményekkel járhat.

Dr. Hamer bebizonyította, hogy a szervezet magába a rákba nem képes belehalni. A szervezet elpusztulhat a tumor által okozott szövődményekbe, egy életfontosságú szerv leállása miatt, de magába a rákos sejtekbe nem.
Ha valaki meghal az aktív fázis ideje alatt, akkor azt általában a hatalmas energia veszteség, súlyvesztés, alvászavar, mentális és szellemi kimerülés okozza.

A legtöbb alkalommal a legnagyobb problémát a negatív diagnózis vagy prognózis érzelmi pusztító hatása jelenti („még hat hónapja van hátra”). A beteget és hozzátartozóit a kétségbeesésbe kergetik az ehhez hasonló kijelentésekkel, melynek egyenes következménye lesz a beteg általános állapotának romlása, amire a hagyományos kezelés nem hat, csak súlyosbítja azt, majd bekövetkezik a halál.

Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján.

Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemoterápiáknak. Semmilyen statisztikai bizonyíték nincs arra, hogy a végstádiumú betegek esetében, kiket már műteni sem lehet, bármennyivel meghosszabbítaná azok életét. A rosszindulatú daganatos elváltozások kemoterápiája, mikor már műtét nem lehetséges, ami a daganatok 80%-át teszi ki, tudományos kátyú.

A test önmagát gyógyítja

A konfliktus rendezése a biológiai program második fázisát jelenti. A javító mechanizmusokat a vegetatív idegrendszer segíti. A lábadozás fázisában visszajön az étvágy, azonban valószínű a gyengeség oly mértékű jelenléte, hogy a betege alig képes lábra állni. A pihenés és a megfelelő tápanyag bevitel elengedhetetlen a felépüléshez. A második fázist meleg fázisnak is nevezik, az erek kitágulnak és a végtagok újra melegek lesznek.

A konfliktus egyidejű rendezésével a szervekben változás figyelhető meg, leáll a sejtburjánzás és a sejtelhalás illetve elkezdődnek a specifikus javítási folyamatok.

A gyógyulás egyéb tünetei lehetnek: túlérzékenység, viszketés, görcsök és gyulladás. Betegségek, melyek a gyógyulási fázisban jelenhetnek meg: különböző bőrproblémák, aranyér, gégegyulladás, hörgőgyulladás, ízületi gyulladás, érelmeszesedés, a vese és a húgyhólyag rendellenességei, bizonyos májbetegségek és fertőzések.

A GNM szerint is kétféle daganatot különítenek el, azonban nem az alapján, hogy az rossz- vagy jóindulatú. Vannak tumorok, melyek a konfliktus aktív fázisában (tüdő, vastagbél, máj, méh, prosztata daganatok, stb.) mások a gyógyulási fázisban jelennek meg.

A gyógyulás alapelvei:

Először is a beteg a maga ura. Ura betegségének, nem kell bízzon semmilyen más gyógymódba, csak a saját szervezetében.

A betegnek dolgoznia kell, hogy megértse betegségének okát.

A beteg együtt kell működjön az orvossal, hogy kidolgozhassanak egy olyan programot, ami által a konfliktus megoldódik mentálisan és gyakorlati szinten is.

Megjegyzés:

Dr. Hamer bármely érzelmi konfliktus empirikus megoldására teszi a hangsúlyt, azonban hatásos lehet még a pszichoterápia, hipno – illetve regressziós terápia.

A ráktól vagy haláltól való félelem más konfliktusokat szülhet, a meglévők mellé. Fontos, hogy a beteg teljesen elutasítsa az ehhez hasonló gondolatokat a gyógyulás érdekében.

Egy egészséges ember, aki jól táplált, rendszeresen pihen és mozog, sokkal könnyebben tud szembe nézni az ehhez hasonló konfliktusokkal, illetve kevesebb éri őt.

Az anyagi biztonságban levő embereknek sokkal kisebb az esélye, hogy megbetegedjenek, ellentétben a rossz anyagi körülmények közt élőkkel.

A terhes nők daganatos elváltozásai nyomtalanul gyógyulnak a terhesség harmadik hónapjától kezdődően, mivel a terhesség prioritást élvez, állítja dr. Hamer.

Kiegészítésként olvasd el ezt is: “A beteg java a legfőbb törvény.” – egy fiatal orvos vallomása

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

24 thoughts on “Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

 1. György

  Az NGM sem azt mondja (sok más egyéb nem nyugati orvosi módszerrel együtt), hogy valamely jelenség/behatás/esemény és a betegség kialakulása között 1:1 kapcsolat van.
  Ezek a “maszlagok”, ahogy azt Szabó László Gyula jellemezte, azon a nagyszámú statisztikai-klinikai megfigyelésen alapulnak, miszerint azonos betegségeben szenvedő emberek megközelítőleg azonos lelki problémával küzdenek.

  Hinni meg nem kell benne. Ahogy abban sem kellett hinni anno, hogy a Föld kerek és nem lapos, avagy nem a Nap forog a Föld körül, hanem fordítva. Aztán valahogy mégis ott tartunk mostanság egy ideje, hogy Föld kerek és a Nap körül kering. ..

  Válasz
 2. Karcsi

  Takács Gábor: “…, ha ez működne, MÁR TELE LENNE VELE A TÉVÉ.”

  Tipikus magyar birka.
  Remélem szeded a sok gyógyszert, amit a reklámokban is mutogatnak. Azok tuti nem hazudnak 😀

  Válasz
 3. blaster

  Megáll az ész ezek csak stresszröl beszélnek. És holvannak a vegyszerek amiket százával ezrével használnak,
  és az atomrobbantások és a háborukban bevetett vegyi fegyverek ezek semmik, csak a ki***tt stresszröl beszélnek na neetessenek már mindenkit ezek a paraziták……..megál az ész hova jutott a világ.

  Válasz
 4. Bence

  A cikk alapját régóta vallom és én is hasonlóan gondolom, bár szerencsére nagy betegségen még nem kellett atmennem. Talán ezert is érzem fontosnak, hogy kijavítsam a talált blődlit. Előre is bocsanat ha én is tévedek, de biztos, hogy korrektebb lenne a cikk az alábbi kiegészítésekkel:

  “Minden szerv kivetülése megtalálható az agyban” – ezt azért ezt ne tartsuk bizonyítottnak. Ami biztosan megvan az motoros kéreg “kivetülésének” feltérképezése amiről igen vicces kis ábrát szoktak közzétenni. (http://thebrain.mcgill.ca/flash/d/d_06/d_06_cr/d_06_cr_mou/d_06_cr_mou.html) Itt a kapcsolatok egyertelműek, pontosan feltérképezett, hogy a motoros cortex melyik része mit irányít. De ez még itt sem ilyen egyszerű, hiszen ez csak a cselekmény megtervezésének a helyszíne a finom mozgásokká majd a kisagyban lévő “élet fájában” hangolódik amiről már a nagyagynak, vagy a motorikus contexnek maximum közvetett információja lehet. Ezzel csak arra kívántam rávilágítani, hogy az agy nem a szervekből kiinduló zsinórok végpontja, nem lehet egyszerűen eldönteni, hogy mi hol “kepződik le”.
  Gondoljunk csak a látásra (ezt most nem írnám le, de a net tele van vele) aminek előfeldolgozása már a retinában elkezdődik. Vagy (ha már itt tartunk) a “visual grasp” reflex peldául egy igen primitív agytörzsi részbe (sulcus colliculus) futnak be és segítenek ezáltal odanéznünk ahol veszély lehet.

  “Míg a kisagyunk és a mandulamag területe az alapvető dolgokra van programozva” – az ott nem kisagy hanem agytörzs! A kisagy leginkább a finom motorikus mozgásokat szinkronizál. Ez a szerkezetén is látszik (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gray704.png), szép csokorba szervezett, nagy számú hasonló neuron, szép szabályos struktúrában. A jó isten is szinkronizálásra teremtette. (akit komolyabban érdekel az talál pár érdekességet ha kicsit mérnöki szemmel kezdi el nézni ezeket a strukturákat. keyword for google “cellular nonlinear network” vagy “cellular neural network”. persze ez a látást járja körbe, de most ilyen apróságokban ne vesszünk el.)

  “Dr. Hamer kutatásai szoros összefüggésben állnak az egyedfejlődéssel vagy embriológiával, mert attól függetlenül, hogy egy szerv miként válaszol a konfliktusra (daganatképződéssel, szöveti elváltozással vagy funkció zavarral), mindezt a csíraréteg, melyből a szerv és agyszövet alakul ki, határozza meg.” – na ez viszont blődli. Akkor apámmal is kapcsolata van mert végül is… Ne feledjük, hogy igazáből két fél sejtből vagyunk (biológusok számolhatnak kettővel, matematikusok meg eggyel) és hát az említett csíralemez (nem csíraréteg) is ebből lett. (alap info: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_k%C3%B6zponti_idegrendszer_egyedfejl%C5%91d%C3%A9se).

  “Vegyük a mell tejcsatornáit példának. Ezek sokkal később fejlődnek ki, mint maga a mellszövet, mert az agy egy magasabb szintje irányítja fejlődését.” – na álljunk csak meg egy picit. Az agy nem(!) irányítja a fejlődést. Ezt így felejtsük is el. Nem tudok érvet felhozni, azaz teljesen feleslegesnek érzem. Ezt mindenki magától beláthatja.

  Végül még egy megjegyzés: forrás és hivatkozások. Aki látott már tudományos cikket, az pontosan tudja, hogy alig lehet őket olvasni annyi bennük a hivatkozás, ugyanis minden amit le írsz alá kell támasztani. Ezt leggyakrabban más munkák megjelölésével teszik és csak használják azok eredményeit. Egy-egy jobbfajta cikk alatt 50-100 hivatkozás is lehet, ezek azok a “mellékes” információk amiket fölösleges újra leírni.

  Válasz
  • Ildiko

   Nagyon jó gyakorlat az, hogy hallgattassék meg a másik fél is ez esetben Bence aki a tudományban kötelezően használatos módszerrel fogalmazta meg véleményét. Ez a módszer lehetöséget ad arra, hogy az olvasó több szempotból lássa az aktuális problémát és alakíthassa ki a kevésbé szubjektív véleményét. Még jobb lenne, ha az ilyen minőségű ellenvélemény közvetlenül az eredeti alá kerülne. Gratulálok a szerzőnek…..
   S.G.I.

   Válasz
  • Mohos Pál

   A tapasztalatokhoz felesleges – tilos – a sok tudományos hivatkozás.
   A tudományos minősítése a cikknek csak a ranglétrához kell.
   Semmelweis ötletét elég sokáig tartották hülyeségnek.
   Van az orvoslásban sok nagy tévedés. Igaz nagyon komoly eredmény is. Én személyesen tapasztaltam mindkét oldalt.
   Az ilyen forradalmi cikknél a tudományos igazságokra hivatkozni? Igaz nem forradalmi a cikk. Kijelentései egyre szélesebb körben régóta ismertek.
   Ha Ön tudós, akkor vizsgálhatja a leleteim, segíthetek ebben, mert sikeresen alkalmaztam jóval a cikk előtt a cikkben leírt elveket (is).

   Válasz
 5. szorokin
  http://cink.hu/sultbolond-gyilkos-neonaci-orvos-tanaiban-hisz-soma-508135860

  “The Swiss Cancer League of the Swiss Society for Oncology, Swiss Society for Medical Oncology and Swiss Institute for Applied Cancer Research say that no case of a cancer cure by Hamer has been published in the medical literature, nor any studies in specialised journals. Reports in his books “lack the additional data that are essential for medical assessment” and the presentations of his investigations, at medical conferences “are scientifically unconvincing”.”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

  Válasz
 6. Filakovsky Peter

  biztos vagyok benne,hogy minden az agyban dol el, sok ember nem kepes iranyittani a gondolatait mert konnyebb gyorsan haragra gerlyedni es sajnaltatni magat mint pozitivan gondolkodni, nehez helyzetben is a javara billenteni a dolgokat . ideges ember nem tud okos dontest hozni, es a helyzete meg rosszab lessz, meg kell tanulni pozitivan latni a dolgokat nemszabad a betegsegeknek kulonos hangsulyt adni foleg ami meg nem erint minket

  Válasz
 7. zsolt

  Es mi a helyzet a rakos allatokkal es tumoros novenyekkel? Nyilvan a lelki hatter befolyasolja fizikai test egeszseget, de a legegeszsegesebb lelku ember is lehet rakos, sot. Es AZ a feltetelezes, miszerint a rakos megbetegedest lelki apolassal kell kezelni, nagyon veszelyes tevhit.

  Válasz
  • Mohos Pál

   Személyes tapasztalat?
   A cikk többségi okról beszélt.
   A kívülről jövő vegyszerek, sugárzások hatása lehet domináns.

   Válasz
 8. Charles Kelemen

  Csak a Dr. Hamer felfedezése után jutott az eszembe, hogy a 4 enzimmel kapcsolatos találmányunk elvesztése hozzájárúlhatott a prosztata rákomhoz. Szervezett titkos kezek működtek közre a minták semlegesítésében. Majd a feltaláló társaimtól megvásárolt találmány a páncélszekrényben kötött ki. Egyedül én nem adtam el a szabadalmi védettségemet.

  Válasz
 9. aranka

  nem hiszek benne, sajnos maszlag, eppen ezen a heten lattam a TV ben a vilag legelismertebb oncologusat ( sajnos nem tudom a pontos nevet) Ot kerdeztek hogy mi lessz a rakkal kapcsolatban a kozeljovobe? meg lehet gyogyitani lehetseges hogy cronikus betegsegge alakul? SAJNOS NEM , a rak nagyon komplex folyamat, semmifele osszefuggesben nem all hogy mit eszunk vagy mit nem eszunk, vagy mennyit sportolunk vagy nem, genetikailag megadott es lehetseges egyes formak jo kezelese de sajnos a tobbseg nem kezelheto, es a chemo ami most van az sajnos rossz ,mert az egesz szervezetet erinti. Szoval akik azt hiszik hogy kezelheto az mind humbuk.

  Válasz
 10. Ferenczi-Kecskeméti Erzsébet

  Dr. Hamer tulajdonképpen elismerte a régi (keleti) gyógyítást, miszerint minden a fejben dől el. A lelki tényezők egyértelműen az egészség-betegség egyértelmű eldöntői.Hogy merre billenjen a mérleg, avagy szinten maradjon.
  A lelkünk ápolásával sokat tehetünk az egészségünkért,-derül ki a cikkből, amit már régóta tudtunk (boldogság, stressz mentesség,……)

  Válasz
 11. gizalinda

  “A terhes nők daganatos elváltozásai nyomtalanul gyógyulnak a terhesség harmadik hónapjától kezdődően, mivel a terhesség prioritást élvez, állítja dr. Hamer.”

  ismertem olyan kismamát, akit a terhesség ötödik hónapjában vitt el a rák. kezelésre már nem volt idő, a diagnózistól számított harmadik héten már halott volt… a fentiek fényében ez mégis hogy lehetséges?

  Válasz
 12. Bencze

  Tisztelt cikk szerkesztő
  Sajnos a feleségem daganatos betegséggel harcolt három évig. Nem ivott soha alkoholt nem dohányzott nem kávézott Ő is ebben a hitben volt (minden a fejben dől el) mellette jártunk természet gyógyászhoz terembling ,köpüly ,akupunktúra megadózisú C vitamin, terpentines fürdő, asea, kerozint , MMS-t ivott vegetáriánus lett csak bio és termelői zöldségeket és gyümölcsöket evett, élő zöldségek kókusz zsír ilyen só, no cukor,reggeleket zöldturmixokkal kezdte Bemer mágnesterápiás ágyat vásároltunk és használta minden nap gyógyteák sportolt léleksebész pránenadi stb nem adta fel. Ami a legfontosabb és a cikkhez kapcsolódik AGYKONTROLRA járt és használta az ott tanultakat (meditált, öngyógyító dolgokat csinált laborba járt stb) . Gondolom sajnos aki hasonló cipőbe jár vagy járt az mind tudja ezeket. Lényeg a lényeg elvesztettem Őt tehát szerintem mit sem ér az egész.

  Válasz
 13. Simonka Péter

  Anyukám 2015 december2.-án halt meg pedig december4.-én lett volna 64 éves. A halála végbélrák volt és sajnos ehhez hozzásegítettek a Kiskunhalasi Hospice dolgozói akik kijöttek hozzánk , meg az itteni Kunfehértói háziorvosunk. Így kedden már délután 14:00-kor meghalt édesanyám. A halála a végbélrák meg a leírtak alapján történt.

  Válasz
 14. S. Gábor

  Fantasztikus cikk! Igen, Dr. Hamer természeti törvényszerűsége bizonyított, ellenőrizhető, megismételhető jelenség adott szerven. Adott konfliktus mindig adott szervet érint. Köszönet illeti a cikk íróját!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top