KuriózumZseniális ötletekkel csalogatja fürdésre csemetéit ez az anyuka - VIDEÓ

Zseniális ötletekkel csalogatja fürdésre csemetéit ez az anyuka – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Van, amikor igazi háborús hangulat alakul ki, ha az esti fürdés szóba kerül. Nagyobb a probléma, ha testvérpárt kell egyszerre bedugni a fürdőkádba, hiszen sokszor heves vita tör ki közöttük. Ilyenkor a szülő sokszor világgá futna, de végül is marad a helytállás, mert ha a gyerkőcök rosszak is, feltétel nélkül szeretjük porontyainkat.

anyuka-furdetes

Az alábbi videóban egy remek összefoglalót láthatunk arra vonatkozóan, hogy miként kell hatékonyan levezényelni egy esti fürdetést.

Lehet színes tapadókorongokat ragasztani a kád aljára, ami egyrészt leköti a gyerekek figyelmét, másrészt megakadályozza a baleseteket, mivel kisebb az elcsúszás esélye.

Egy másik remek ötlet, aminek a ház ura lehet nem fog annyira örülni, hiszen borotvahabot kell tenni edényekbe, majd ecseteket nyomni a gyerekek kezébe, hadd mázolják be a csempét, vagy magukat.

Ha a kicsi fél a nagy kádtól, ültessük bele egy műanyag kosárba. Az is remek módszer, ha a gumiállatokat korábban lefagyasztjuk, így fürdés közben a gyerek ellehet addig, míg a jégréteg le nem olvad a figurákról.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek