A szív- és érrendszeri problémák, valamint a magas koleszterinszint sajnos egyre több fiatalt is érint. A koleszterin lerakódásként halmozódik fel, és lassan elzárja az ereket. Ez pedig rendkívül súlyos gondokat okozhat, és akár életveszélyes is lehet.

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy létezik egy teljesen természetes megoldás erre a problémára, amit ráadásul házilag is nagyon könnyű elkészíteni. Ehhez mindössze 3 alapanyagra van szükség, és ezt a keveréket 2-3 hónapig kell fogyasztanunk.

Szükségünk lesz 3 citromra, 500 gramm friss zellerzöldre és 1 liter vízre. Megteszi az egyszerű csapvíz is, de még jobb, ha szűrt vizet használunk, vagy felforraljuk a vizet.

Hogy készíthetjük el ezt az italt, ami csodákat művel a keringéssel?

Forraljunk fel 1 liter vizet a tűzhelyen. Amikor a víz felforrt, vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

Közben mossuk meg alaposan a zellerleveleket és a citromokat (biocitromot válasszunk). Fontos tudni, hogy a citromok héjastól kerülnek bele az italba. Miután jól megmostuk az alapanyagokat, vágjuk azokat kisebb darabokra, és tegyük egy konyhai robotgépbe, hogy homogén masszát kapjunk.

Öntsük a kapott keveréket a lehűtött vízbe, és hagyjuk állni egy éjszakán át. Másnap reggel gondosan szűrjük le, és tároljuk üvegedényben, befőttesüvegben.

Így fogyasszuk

Minden reggel és este étkezés előtt igyunk meg belőle egy-egy pohárral: reggel éhgyomorra, este legalább egy órával vacsora előtt. Ezt a kúrát folytassuk 2-3 hónapig. Ezután tartsunk legalább 1-2 hónap szünetet.

Ez a teljesen természetes zellerlé nemcsak a koleszterin lerakódása okozta problémákra kínál megoldást, de méregteleníti a szervezetet, és megerősíti az immunrendszert is.

Az alábbi recept nem helyettesíti az orvosi kezelést és tanácsadást, csupán tájékoztató jellegű. Mielőtt belefognál kérd ki kezelőorvosod tanácsát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.