Vonzd magadhoz a szerencsét, mint egy mágnes

4 hatékony mindfulness gyakorlat, melyet jó, ha beiktatsz a hétköznapjaidba!

Napjaink rohanó és ingergazdag világában jó, ha egy kis időt és energiát fordítasz arra, hogy lelassíts, és tudatosan jelen legyél az életedben. Ugye te is észrevetted már, hogy hiába végzel épp egy dolgot, de gondolatban még megoldasz ezret? Ez a szétszórt kapkodás az, ami kifáraszt, és stresszessé tesz!

Tégy azért, hogy tudatosan jelen legyél a saját életedben, lassíts le, és élvezd ki a hétköznapi pillanatokat, még ha a világ rohan is körülötted.

Az alábbi gyakorlatok segítségével nem csak a lelki egészségedről gondoskodhatsz, de az anyagi jóléted is megnövelheted.

1. Légy optimista!

Bármi is történjen, mindig törekedj arra, hogy optimista maradj. Ne hagyd, hogy a körülötted lévő negatív dolgok és emberek lelombozzanak. Minden reggel egy új kezdet, mindig törekedj arra, hogy észrevedd a jó dolgokat az életben. Élvezd, hogy a hideg tél után a napsugarak felmelegítik a bőröd.

2. Bízz magadban és az Univerzumban!

Az életed teljesen meg fog változni, attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdesz hinni önmagadban, és az Univerzum erőiben. A kétségbeesés és a félelem megbénít, ezt ne engedd, te saját magad akadályozod a sikereidet. Amint elkezdesz bízni, a harmónia és a szeretet energiái aktiválódnak az életedben.

3. Figyelj a jelekre!

Az Univerzum mindig jeleket küld annak érdekében, hogy támogatást és útmutatást adjon. Lehet ez egy különleges személlyel való találkozás, egy sokat hallott zeneszám a rádióban, vagy egy idézet a kávézó szórólapján is. Ha jól figyelsz, észre fogod venni ezeket a jeleket, és megérted, hogy éppen mit is kell tenned.

4. Légy hálás!

Természetesen sokkal könnyebb a problémákra összpontosítani, mint hálásnak lenni, és megtalálni a nehézségnek is a jó oldalát. Találd meg minden napban azt, amiért hálás lehetsz, ezáltal mágnesként fogod vonzani magadhoz a szerencsés élethelyzeteket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top