KuriózumVess egy pillantást a lábujjaidra, majd olvasd el mi mindent árulnak el...

Vess egy pillantást a lábujjaidra, majd olvasd el mi mindent árulnak el személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lábujjaid elhelyezkedése, mérete sok mindent elárulnak a személyiségedről!

Vess egy pillantást a lábujjaidra, majd olvasd el mi mindent árulnak el személyiségedről!

Vess egy pillantást a lábujjaidra. Hogyan vannak elrendeződve? Melyik a legkisebb, és melyik a legnagyobb? Szorosan vannak egymás mellé rendeződve, vagy inkább jól elkülönülten állnak egymás mellett.

Na lássuk, miről árulkodnak ezek a kis és mégis nagyon fontos végtagok.

1. Nagylábujj

Ez arról tanúskodik, hogy egy nagyon intelligens, kreatív ember vagy, aki mindig a megoldáson töri a fejét, hogy magán és másokon is segíteni tudjon. Attól, hogy számtalan gondolatod van, és az agyad nagyon sok irányba elkalandozik, koncentrációs zavarok alakulhatnak ki. Amennyiben a nagylábujjad kisebb a többinél, akkor az azt jelenti, hogy több dolgot is képes leszel egyszerre elintézni, és remekül tudsz alkudozni.

2. A második, vagy mutató lábujj

Minél hosszabb, annál remekebb vezető válhat belőled. Tele vagy energiával, aktívan részt veszel mindenben, és megvalósítod azt, amiben hiszel és amiről álmodsz. Van egy mondás, ami szerint az indiai nők nem engedik fiaiknak, hogy olyan lányt vegyenek feleségül, akiknek a második lábujjuk hosszabb mindeniknél, mert ezek a lányok túlzottan autoriter típusok, és nem lehet megzabolázni őket. Ha nem hosszabb ez a lábujj a többinél, az arra utal, hogy kiegyensúlyozott személyiség vagy, és szeretsz minden dolgot kielemezni.

3. A középső lábujj

A kínai kultúrában a középső lábujjról úgy tartják, hogy az az energia és a belső motiváltság lábujja. Minél hosszabb ez a lábujj, annál jobban összpontosítasz a karrieredre és nagy az esélye, hogy magas társadalmi szintre juss fel. Éppen ezért hajlamos vagy a tökéletességre, és feláldozod magad a karrieredért, a személyes, magánéleted inkább háttérbe szorul. Ha rövidebb ez a lábujj az összes többinél, akkor mindennél fontosabb a saját boldogságod, lelki békéd. A stressz, az idegesség ritka vendég nálad, sokkal inkább optimista, pozitív ember vagy.

4. A negyedik, vagyis a gyűrűs lábujj

Ha ez a lábujjad mindeniknél hosszabb és egyenes, akkor számodra a család a legfontosabb, ez áll az első helyen. Képes vagy mindenkinek meghallgatni a problémáját, és igyekszel megoldást is találni az emberek gondjára. Ha enyhén görbe ez a lábujjad, akkor vigyázz, hogy ne terheld túl magad a mások problémával, mivel nagyon érzékeny vagy. Ha rövidebb a gyűrűs lábujjad a többinél, akkor az azt jelenti, hogy a személyes éned fejlesztése fontosabb a családodnál.

5. Kislábujj

Ha a kislábujjad nagyon rövid, akkor te egy játékos, kissé felelőtlen, szórakozott személy vagy, aki szeret a figyelem középpontjába lenni, ahol megnevettethet másokat. Ha képes vagy külön választani a kislábujjadat a gyűrűs lábujjadtól, akkor a merész, kalandvágyó, lobbanékony, vonzó típus vagy. Ha viszont nem tudod szétválasztani, akkor hűséges, kiszámítható, rutinos személy vagy.

Amennyiben a lábfejed széles, akkor nagyon aktív, tevékeny ember vagy, aki keres magának elfoglaltságot. Azonban nem árt, ha megtanulsz lazítani, mert a szervezetednek erre is szüksége van.

Ha viszont a lábfejed keskeny, akkor nagyon fejlett szépérzékkel rendelkezel, és inkább erre az énedre figyelsz, ezt fejleszted, és ezzel szeretnél foglalkozni egész életedben. A nehéz munkát nem neked találták ki, azt inkább másra hagyod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek