HolotropikumVess egy pillantást a körmeidre. Majd olvasd el, hogy mit árul el...

Vess egy pillantást a körmeidre. Majd olvasd el, hogy mit árul el rólad az alakja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hosszú, kerek, szögletes, rövid, hegyes. Körmeinknek sokféle alakja lehet. Jelent ez valamit? Mondhat valamit a körömágy formája a személyiségünkről?

kormok

Az egyre érdekesebb személyiségtesztek egyre furább jellemzőink alapján ígérnek tuti értékelést egyéniségünkről – több-kevesebb sikerrel. Vagy hihetetlenül pontosak, vagy pedig semmi közük a valósághoz. Nos, biztos ami biztos, ezen ne múljon, hogy ne ismerjük meg jobban magunkat. Egy próbát mindenképp megér!

1. Hosszúkás

Nyugodt temperamentumú, csodálatosan furcsa képzelőerővel megáldott romantikus természet vagy. Aprólékos és kreatív vagy, de könnyen túlterhel a környezeted, odafigyelsz azokra az apró részletekre is, amiket nem mindenki vesz észre. Az emberek szeretnek veled lenni, az a típus vagy, aki mindenkivel jól kijön.

2. Rövid, széles

Indulatos, szókimondó teoretikus vagy. Az emberek szeretik az egyenességedet és az egyértelmű magatartásodat. Nem esik nehezedre kimondani az igazságot, még olyan helyzetekben is, amikor a pozitív reakció nem garantált. Ezért az emberek szeretnek tanácsért és segítségért hozzád fordulni. Nem válaszolsz félvállról, őszintén és hitelesen mondod el azt, amit hallaniuk kell.

3. és 4. Kerek és tojásdad

Nálad mindig vidámság és boldogság van, fesztelen pacifista vagy. Szeretsz a saját ritmusodban haladni. A legfontosabb, hogy szereted egyénileg, mindig egyedi módon csinálni a dolgokat és kerülöd a tömeges birka-szellemet. Felvilágosult személy vagy, aki logikus és értelmes döntéseket hoz. Nincsenek érzelmi kirohanásaid, ezért sok hosszú távú barátod van.

5. Kocka

Nagy kitartás és mersz van benned, ezért kiváló vezetői készségekkel rendelkezel. Van benned egy természetes tulajdonság ahhoz, hogy vezető légy. Habár általában komoly természetű vagy, ez csak még élvezhetőbbé teszi játékos személyiségedet a hozzád közel állók számára.

6. és 7. Háromszögű

A háromszög vagy fordított háromszög alakú körmök általában egy zsenit jellemeznek. Innovatív vagy, másképp gondolkodsz, mint a többiek, és igényled a tökéletességet. Olyan ötletekkel rukkolsz elő, amikre még senki sem gondolt, és sokkal gyorsabb ritmusban haladsz a többieknél. Ezért így vagy úgy, mindig lenyűgözöd azokat, akikkel találkozol.

8. Mandula alakú

Hűséges, őszinte és barátságos vagy mindenkivel szemben. Udvarias és előzékeny vagy, de határozott és erélyes is tudsz lenni, ha kell. Ezért az emberek szeretik veled tölteni idejüket, jól érzik magukat a társaságodban. Kimondod az igazat és jól kezeled a rázós helyzeteket.

9. Lándzsa alakú

Keményen dolgozó, ambiciózus személyiség vagy. Nagyon célorientált vagy és nem bánod a nehéz munkát. Mindenre fel vagy készülve. Mivel elkötelezve érzed magad a céljaid eléréséhez, nem esik nehezedre kilépni a komfortzónádból, mert tudod, hogy általa közelebb kerülsz az összképhez. Törekvésed és igyekvésed ragályos, másokat is pozitívan befolyásolsz ezzel.

Egyed Zsuzsanna/Filantropikum.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek