KuriózumVért könnyez egy 20 éves lány

Vért könnyez egy 20 éves lány

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 20 éves Yaritza Oliva-nak nemrég rémálma volt. Néhány héttel később szülővárosában, Purranque-ben sírni kezdett, ráadásul vért, és azóta sem tudta megmagyarázni ennek senki az okát.

Yaritza-Oliva

Yaritza első alkalommal 2 héttel a szóban forgó eset előtt észlelte, hogy könny helyett piros folyadékot könnyezik, de a család szűkös anyagi helyzete miatt természetesen meg sem fordult a fejében orvoshoz menni. Idővel rávette magát, és az esetek szaporodásával konzultált egy specialistával, aki továbbküldte a Puerto Montt kórházba, de ott is értetlenkedve álltak az eset előtt.

Betegségről már több felvételt is készítettek, amiket különböző szakértőknek küldtek el, de a tömérdek és fárasztó kivizsgálásokon kívül magyarázatot mindeddig senki se tudott adni. Yaritza ma már naponta többször is vért sír, amit leírhatatlan fájdalom kísér, de a család semmit nem tud tenni, csupán feltakarítani az utána maradt vörös könnyfoltokat.

A lány szerint ez egy stigma, amit okkal kapott a Mindenhatótól, ezért a házat se hagyja el, és teljesen magába, és a Szentírásba fordult. Ha ez nem lenne elég, nemrég rendszeresen azt mondja, olyan érzése van, mintha a lábai és a karjai maguktól mozognának, teljesen öntudatosan, és járni vagy tenni-venni szeretnének.

Yaritza családjának anyagi helyzete nem engedi meg, hogy a legjobb orvosokkal vizsgáltassák meg, de az apja, aki asztalos, megtesz mindent ami tőle telik. Szóban, házról házra járva győzte meg a falut, majd egyre több embert a közeli városban, hogy lányát vagy isteni sugallat érintette meg, vagy súlyos betegsége van, de mindenki érdeke, hogy a végére járjanak.

Zárójelben érdemes hozzátenni, hogy a vérsírás már évek óta regisztrált betegség haemolacria néven, de a kiváltó okát mindeddig senki sem tudta megmagyarázni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek