LélektárVénusz a Szűz jegyében (2018. július 10. - augusztus 7.): ez vár...

Vénusz a Szűz jegyében (2018. július 10. – augusztus 7.): ez vár ebben az időszakban a párkapcsolatokra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vénusz a Szűz jegyében – tökéletesség és tisztaság a kapcsolatok tekintetében!

Vénusz a Szűz jegyében (2018. július 10. - augusztus 7.): ez vár ebben az időszakban a párkapcsolatokra

2018. július 10. és augusztus 7. közötti időszakban a Vénusz a Szűz jegyébe kerül, ezáltal megsemmisítve minden meddő gondolatot, őrült szerelmi gesztust vagy filmbéli romantikát…

Ennek fényében az elkövetkező hetek, kapcsolataink működésének és hasznosságának elemzése tekintetében telnek majd. Mindez akkor történik, amikor már nincs lehetőség az igazság eltitkolására, a partnerünkkel szembeni elégedetlenségünk kendőzésére, és amikor egyetlen járható útnak a kompromisszum bizonyul csak.

Ilyen körülmények között, elérkezett számunkra az idő, hogy kinyilvánítsuk szándékainkat, szívünk választását, elvárásainkat és fenntartásainkat… Ha figyelmesek vagyunk, hamar megérezzük, hogy melyek azok a kapcsolatok, melyek számára van jövő, ki mellett érdemes kitartanunk, és kik bizonyulnak hasznosaknak számunkra kapcsolataink során. Aki szeret, az megkapja a módját ezen érzései kinyilvánítására. Az elégedetlenek számára pedig eljött az idő a véleménynyilvánításra.

De vigyázzunk a túlzásokra, mert:

  • a sok és rosszul irányzott kritika kapcsolataink rovására mehet;
  • a meggondolatlanul kimondott szó csalódást, és haragot szülhet;
  • a túl nagyfokú józanság elidegeníthet szeretteinktől;
  • ami számunkra igazságot jelent, nem biztos, hogy más számára is azt jelenti, ezért ne erőltessük véleményünket másra;

Eljön az idő minden párkapcsolati fél számára, hogy feltegye a kérdést: „Mi legyen a következő lépés, hogy a kapcsolat mindkét fél számára hasznos legyen?”

Sok romantika kedvelő elszomorodhat ezen sorok olvasása révén. Viszont szükséges, hogy néha két lábbal álljunk a földön, hogy legyünk képesek tisztán és józan fejjel gondolkodni, hogy ne éljünk tagadásban, hogy küzdjünk céljaink megvalósítása érdekében.

Összegezve, ez az időszak alkalmas arra, hogy feltárjuk a kapcsolatunkon keletkezett esetleges réseket, de ugyanakkor arra is, hogy helyrehozzuk ezeket a hibákat. Egyben azonban legyünk biztosak! Aminek vége kell legyen, annak vége is lesz! Ami pedig érdemes a javulásra, a gyógyulásra, és a változásra, az is bekövetkezik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek