LélektárVénusz a Kos jegyében (április 5. - április 29.): Középpontban az önszeretet!

Vénusz a Kos jegyében (április 5. – április 29.): Középpontban az önszeretet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Vénusz, a szerelem és a pénzügyek bolygója április 5-én az érzékeny Halakból az impulzív és nyugtalan Kosba lép át. A Vénusz átvonulása a Halakban a romantikáról, az együttérzésről, a spiritualitásról és az odaadásról szólt.

A Kosban lévő Vénusz a megújulásról, a cselekvésről és a jogaink követeléséről szól a kapcsolatainkban, pénzügyekben és a hivatásunkban egyaránt.

A Kosban lévő Vénusz új lehetőségeket és kihívásokat hoz, arra tanít, hogy másként cselekedjünk, megkérdőjelezzünk bizonyos hiedelmeket, amelyek eddig irányítottak. Összpontosítsunk a belső hangunkra, szükségleteinkre. Lehetőségünk van újra felfedezni magunkat mind a párkapcsolatunkban, mind a hivatásunkban és a pénzügyeinkben.

A Vénusz a Kosban való átvonulása arra ösztönöz bennünket, hogy felfedezzük, kik is vagyunk valójában, mire vágyik a lelkünk. Ne engedjük, hogy mások irányítsanak, saját magunkat tegyük az első helyre. Egy új kihívásnak köszönhetően bátrabban és határozottabban kapcsolódunk másokhoz.

Ez az időszak sok impulzivitást hoz, hajlamosak leszünk arra, hogy saját fejünk után menjünk. Türelmetlenebbek, impulzívabbak és élesebbek leszünk. Megtanuljuk, hogyan teremtsünk teret mindenki egyedi igényeinek és személyiségének.

A Kos segít kifejezni önmagunkat, bátran és szabadon. Vizsgáljuk meg az önmagunkkal fennálló kapcsolatunkat, igazából mennyire szeretjük saját magunkat.

Mit jelent számunkra az önszeretet? Mit jelent az, hogy vigyázunk magunkra?

Április 5- 29. között áttekinthetjük kapcsolatainkat, világosan meghúzva néhány személyes határt, és megkeresve a szükséges személyes teret. Nem vagyunk hajlandók többé kompromisszumot kötni, és nem adjuk fel hitelességünket, csak azért, hogy mások kedvében járjunk.

A Kosban lévő Vénusz arra emlékeztet bennünket, hogy helyezzük előtérbe magunkat, és összpontosítsunk önmagunkkal való kapcsolatteremtésre, hogy egészséges és őszinte kapcsolatokat tudjunk kialakítani másokkal is.

Hagyjuk alább az állandó önkritikával, és akkor képessé válunk arra, hogy őszintén és hitelesen mutassuk meg magunkat másoknak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek