LélektárVégezd el ezt a gyakorlatot, ha nem találod a helyed ebben a...

Végezd el ezt a gyakorlatot, ha nem találod a helyed ebben a világban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Találj rá a lelki békére.

Sokat stresszelsz? Vagy szorongással küzdesz? Nem tudod elképzelni, mi lesz az életeddel ezután? Úgy érzed, hogy minden álmodat összetörték? Nincs már erőd tervezni, mert úgy érzed, úgyis minden hiába? Úgy érzed, nem vagy ura a helyzetnek? Nem látod már a fényt az alagút végén? Félsz a jövőre gondolni?

Mindannyian nehéz és bizonytalan időket élünk, de ez még nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod. Ne feledd, hogy ez csak egy nehéz időszak, de nem lesz az egész életed ilyen nehéz. Bíznod kell abban, hogy minden jóra fordul, el kell fogadnod, hogy bizonyos dolgokat nem tudsz irányítani, és meg kell értened, hogy nem érdemes válaszokat keresni olyan kérdésekre, amikre senki nem tudja a választ.

Ebben a helyzetben nem tehetünk mást, mint hogy türelmesen várunk. Meg kell tanulnunk a jelen pillanatban élni, örülnünk kell minden apróságnak, és hálásnak kell lennünk mindazért, amink van.

Ez a rövid, mindössze 15 perces meditációs gyakorlat tökéletes azokra a pillanatokra, amikor a szorongás és a stressz eluralkodik rajtunk, mert segít abban, hogy békét, egyensúlyt és örömet találjunk az életünkben.

A belső énünkkel való egyszerű kapcsolatfelvétel révén ez az irányított meditáció tökéletes mindazok számára, akiknek pozitív energiára és nyugalomra van szükségük ezekben a bizonytalan időkben.

Ideje megszabadulni a negativitástól, a stressztől és a szorongástól – mindazoktól az érzésektől, amelyek megakadályoznak abban, hogy boldog légy. Indítsd el a videót, és hagyd, hogy a lelked elinduljon ezen az úton, és megtisztuljon minden negatív és mérgező energiától.

Keress egy csendes helyet, tedd fel a fejhallgatót, hunyd le a szemed, és élvezd a meditáció hatásait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek