HolotropikumAlternatív gyógyászatVédelmező talizmánok, amelyek gondoskodnak a testi és lelki jólétedről!

Védelmező talizmánok, amelyek gondoskodnak a testi és lelki jólétedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hagyományos talizmánok általában ezüstből, fából vagy különböző kristályokból készültek. Az alternatív gyógyászatban használják a test energiáinak kiegyensúlyozására, a testi és lelki egészség fokozása érdekében.

Az alábbiakban néhány olyan medált mutatunk, amely nap, mint nap viselhető az egészség és a magasabb energiaszint fenntartásáért.

Kristály talizmánok

Válassz olyan természetes köveket, amelyek jótékony energiával rendelkeznek, és el tudják távolítani a káros hatásokat körülötted. A legerősebb gyógyítóképességű kő a lila ametiszt. Ez a kristály szabályozza az anyagcserét, a hormonrendszert, és segít a méreganyagok eltávolításában. Az ametisztről úgy tartják, hogy képes “megtisztítani” a vért, krónikus egészségi problémák esetén ajánlott minden nap viselni.

A rubin is egy igen értékes kő, pozitív energiákkal tölt fel, hatással van a szívre, a vérre és az idegrendszerre. Segít visszaállítani a testi és szellemi egyensúlyt, csökkenti a depresszió tüneteit. A borostyánkő bár nem kristály, de szerves eredetű, nagyfokú védelmet nyújt az immunrendszer számára. Érdemes rendszeresen viselni!

A Hamza kéz véd a makacs betegségektől

Az ötágú tenyérlevelek valójában a jobb oldali nyitott kézre utalnak, egy igen erős szimbólum az arab kultúrában, mindenféle baj ellen védelmet nyújt. Hamza keze vagy Fatima kezében található szem, védelmet nyújt a szemmel verés, negatív energiák és betegségek ellen. Közel-Keleten ez a legnépszerűbb amulett , és azok, akik viselik mindig szerencsések és életerősek lesznek.

Az ezüstből készített Hamza kéz nagyobb erővel rendelkezik.

Hórusz gyógyító szeme

Hórusz szeme egy egyiptomi szimbólum, jótékony hatással van a test egészségére, és serkenti az életerőt. A legenda szerint Hórusz elvesztette bal szemét a Seth-el folytatott csatában, de Thoth isten megtalálta a darabkákat, és sikerült meggyógyítania Hóruszt. Azóta az egyiptomiak ezt a szimbólumot használják betegségek gyógyítására és egészségük védelmére. Az ókori egyiptomiak megírták, Hórusz szeme mindig a legtisztább anyagból, aranyból kell készüljön.

Napspirál, életenergia

A spirál medálok a Napot, a legnagyobb energiát szimbolizálják. A spirál az a gyógyító energia, amely az egész emberiség védelme érdekében folyamatosan bővülő körökben bontakozik ki. Régi és modern szimbólum is egyben, minden kultúrában fellelhető az ékszer- és dísztárgydekorációban. Ez a talizmán aranyból, fából vagy ezüstből kell készüljön, így jobban érvényesülnek gyógyító tulajdonságai.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek