Az Élő Mátrix című dokumentumfilm üzenetét hoztuk el számotokra egészség és betegségtudatról, gyógyulási szándékról. Mindezt tudományos kísérletekkel alátámasztva egy olyan személy tolmácsolásában, aki halálközeli élményt is átélt és megmentette a lábát, amelyet amputálni kellett volna.

A hölgy évekkel később egy kísérlet vezetőjeként mesél arról, hogy miként képesek a rákos betegek hozzátartozói csupán a szándék és szeretetteljes, empatikus hozzáállás révén gyógyítani rákbeteg társaikat.

“Ha úgy gondolod, hogy a betegséged gyógyíthatatlan, és elhiszed, akkor igazad is lesz! De ha úgy gondolod, hogy a problémád gyógyítható, akkor szintén igazad lesz! Mindez a szándékodon is múlik.”

Ha a szándékra gondolunk, mit is jelent az, hogy szándék? Milyen szerepet tölt be a gyógyulásban?

Laboratóriumi körülmények között fedezték fel az utóbbi 15 vagy 20 évben, hogy a szándéknak milyen erőteljes hatásai vannak.

Lefolytattak egy kísérletet, amelyben olyan párokat vizsgáltak, ahol az egyik félnek rákja volt. Megtanították a rákbetegek társait arra, amit Együttérző szándékprogramnak neveztek. Meghívták őket, hogy vegyenek részt egy olyan képzési programban, amely a meditációval, a szív megnyitásával és a finom energiákkal volt kapcsolatban. Miután elvégezték a képzést megkérték őket, hogy otthon is folytassák a beavatkozó gyakorlatokat 8 héten keresztül. Ezután visszajöttek a laboratóriumba vizsgálatra.

Ezt már olvastad? Dr. Bruce Lipton: gondolataink megváltoztatják a genetikai kódunkat!

A pácienseket egy 90 kg-os pajzs mögé, egy leárnyékolt szobában helyezték el, tehát semmilyen elektromágneses hullám nem juthatott el hozzájuk. Így a partnerük sem tudott hagyományos fizikai úton, vagy verbálisan kommunikálni velük. Ezzel próbáltak kizárni minden konvencionális magyarázatot a kísérlet kapcsán.

Ez idő alatt az egészséges partner, aki részt vett a képzésben egy másik szobában ült, és egy zártkörű TV láncon keresztül figyelte a szeretett beteg párját a képernyőn. Aztán a kísérlet ideje alatt megkérték őket, hogy egy adott pillanatban fejezzék ki szerető, együttérző szándékukat a beteg társuk felé. Arra voltak kíváncsiak, hogy van-e mérhető egyezés a szándék kifejezése és a páciens fizikai reakciói között.

Ha igen, akkor ez azt sugallja, hogy létezik valamilyen mód arra, hogy az információ átjusson a másik szobába, amit nem lehet a hagyományos newtoni ok-okozati modellel megmagyarázni. A két ember térben fizikailag teljesen el volt választva egymástól és nem tudta, hogy éppen mikor fog megtörténni az interakció.

Ezt már olvastad? Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

De mégis megtörtént!!!

A szándék, az információ, a szeretet energia mégis átment és célba ért!

Ha egy olyan szándékot fejezek ki, hogy jobban vagyok, ha egy hittel megerősített üzenetet küldök, mely szerint jobban vagyok, az úgy hat, mintha azt üzenném a testemnek, hogy javítsa meg magát!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.