KuriózumVálasz egy madarat, és tudd meg, mit tartogat számodra ez a tavasz!

Válasz egy madarat, és tudd meg, mit tartogat számodra ez a tavasz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan úgy vélik, hogy valahol ezen a világon él egy varázslatokkal teli madár, amely bármilyen vágyat és kívánságot képes teljesíteni. A mítosz szerint ez nem más, mint a kék madár.

Ma egy érdekes tesztet kínálunk számodra. Képzeld el, hogy egy kertben sétálsz, ahol egy titkos helyre bukkansz. Itt néhány madarat látsz egy faágon. Válaszd ki azt a madarat, amelyik szerinted ajándékot tartogat számodra!

1. Madár

Ez a madár ajándékot hoz neked, még pedig a jövő hónapban felhasználható pozitív energia formájában. Az üzleti életben szerencsésebb leszel, mint valaha. Szóval, munkára fel! És mindenekelőtt ne felejts el hallgatni a belső hangodra.

2. Madár

A szeretet madarát választottad, mely sok szerencsét kínál számodra a szerelemben. A következő időszakban a szemeid fényesebb csillognak majd, bármely gyémántnál. Ezenkívül felfedezel egy közös nyelvet a partnereddel, barátaiddal és kollégáiddal. Bármely konfliktust bárkivel képes leszel megoldani. Eljött az ideje, hogy előléptetést kérj a főnöködtől, vagy javaslatot tegyél partnered számára egy romantikus utazásra vonatkozóan.

3. Madár

Ez egy közönséges madár. Csak a dalát tudja neked adni. De neked semmi másra nincs is szükséged. Ugyanis a varázslat benned van. Meg tehetsz bármit, amit szeretnél. Szerencsés csillagzat alatt születtél. Higgy magadban, és mindent megkapsz, amire vágysz.

4. Madár

Magadhoz hívtad a szerencse madarát. Idén tavasszal szerencsés leszel mindenben, amibe bele kezdesz. Az intuíciód segít megérteni, merre kell elindulnod. Sőt, az elkövetkező két hétben kellemes meglepetésben részesülsz majd. Ezért ne pazarold az idődet. Meglátod, minden csodálatos lesz!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek