KuriózumVálassz ki egyet az alábbi 5 ősi szimbólum közül, hogy jobban megismerhesd...

Válassz ki egyet az alábbi 5 ősi szimbólum közül, hogy jobban megismerhesd önmagad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Biztosan felismersz egy párat az alábbi 5 ősi jelkép közül. Sokan még ma is mágikus hatást, erőt tulajdonítanak ezeknek a szimbólumoknak, éppen ezért olyan érdekes, hogy melyik jel tetszik a legjobban, hiszen így sok minden kiderülhet a személyiségedről, az életedről, olyan dolgok is, amiket nem gondoltál volna.

Válassz ki egyet az alábbi 5 ősi szimbólum közül, hogy jobban megismerhesd önmagad!

Tisztítsd meg a gondolataidat, az elmédet, és válaszd ki azt a jelképet, amelyhez a leginkább vonzódsz, majd olvasd el a leírást.

1. Sarkcsillag

Most elérkezett az idő, hogy cselekedj. Ne halassz el semmit, főként azt, amit már nagyon rég szeretnél megvalósítani. Előbb határozd meg a céljaidat, készíts terveket, és minden energiádat arra fektesd, hogy miként tudod megvalósítani a céljaidat. Ha van kellő akaraterőd, akkor nincs lehetetlen.

2. Mágia

Az életed csodásan alakul, a szerencse a te oldaladon áll, még akkor is ha jelenleg ezt nem veszed észre. A körülötted lévő emberek is érzik azt, hogy az életedre áldás került, így te vedd észre a pozitívumokat, amelyeket megadatnak neked. Élj át minden csodás pillanatot, a múltra sokat ne gondolj, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy azokkal a dolgokkal tölts az idődet, amelyek megtörténtek és amelyeken már nem tudsz változtatni.

3. Szentháromság

Valaki, vagy valami pont akkor próbál meg befolyásolni, mikor egy fontos döntést kell meghoznod. Légy elővigyázatos, óvatos és körültekintő, mielőtt döntenél. Összpontosíts a racionális gondolkodásra, amely megmondja, hogy mitévő légy, és így nem tud majd senki befolyással lenni rád.

Ezt már láttad? Válassz ki egy szemet a 7 közül és ismerd meg a tudatalattidban rejlő titkokat!

4. Szerencsekerék

Azt érzed, hogy nem vagy független, és nem élheted azt az életet, amit szeretnél. De most elérkezett az idő, hogy új életet kezdj, és elindulj azon az úton, amelyen haladni szeretnél. Hallgass a szívedre, és éld meg a vágyaidat, valósítsd meg az álmaidat, amelyek mindig is lázba hoztak.

5. Aum (Om) jel

Valami fontos dologra vársz, amelyet szeretnél végre magadénak tudni. Bárhogy is alakuljon az életed, légy hálás, mindazért amid van, még akkor is, ha első ránézésre nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd. Maradj pozitív, mert így bevonzod az életedben a fényt és a jó dolgokat.

Ezt már láttad? Vizualizációs teszt: Megtalálod a hibát az alábbi képen?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek