LélektárVálassz ki egy szemet, és megmondom ki vagy!

Válassz ki egy szemet, és megmondom ki vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szem összetett, szép és érdekfeszítő. A tisztaságot, a fókuszt szimbolizálja, a szem a lélek tükre – mondjuk. Az alábbi képen több féle szem látható, melyek segítségével következtethetünk a személyiségre. Csupán ki kell választanunk a számunkra legszimpatikusabbat, majd elolvasni a hozzá tartozó gondolatokat.

szemek

Ha az 1. szemet választottad, akkor a lelked mélyén nyitott személy vagy. Az a személy vagy, aki szinte bárkit képes befogadni életébe és szívébe. Inkább vállalod a felelősséget és a sérülés kockázatát, minthogy magadba zárkózz. Te nem mutatod a világnak félelmeid és bizonytalanságod, úgy gondolod, hogy problémáidat különös figyelemmel kell kezelni. Próbálsz mindig ott lenni mindenki számára, még akkor is, ha belül szenvedsz. Úgy gyógyulsz, ha másokon segíthetsz.

Ha a 2. szemre esett választásod, akkor lelkiismeretes személy vagy. Az a típus vagy, aki mindig igyekszik jó benyomást kelteni és jól elvégezni a dolgokat. Úgy gondolod, hogy tetteid változást visznek mások életébe, legyenek azok kis vagy nagy dolgok. Nem mutatod másoknak aggodalmaid és bánatod, sok igazságtalanságot látsz, amit sokszor megtartasz magadnak. Mindennek aláveted magad, hogy te lehess a legjobb személy.

Ha a 3. szemmel szimpatizálsz: meghurcoltatva érzed magad, zajos múltad a jelenben is kísért. Úgy gondolod, senkin sem tudsz segíteni, a világot pedig egy beteg, kozmikus viccnek látod. Minduntalan a békét keresed. Nem mutatod ki legsötétebb gondolataidat. Sokat szenvedsz, amit mind magadban tartasz. Ahhoz pedig nagyon értesz, hogy abban a pillanatban összeszedd magad, ahogy elestél.

Ha a 4. szemet választottad, akkor filozofikus szellem vagy. Mélyen törekszel megtalálni mindennek a magyarázatát, néha pedig annyira belemerülsz gondolataidba, hogy nehezedre esik belőlük kiszakadni. Kifele nem mutatod, hogy mennyire magabiztos vagy. Elképzeled a dolgokat, és mélyen hiszel abban, hogy azok megtörténhetnek. Az életet kirakósként látod, és szeretsz játszadozni a részeivel. Lehet, hogy nem látod sok dolog értelmét, de azért elfogadó vagy velük szemben.

Az 5. szem: titokzatos személyiség vagy. Lelkiállapotod napirenden változik. Ha rájössz valamire, nyomban megváltozol. Nem mutatod másoknak, ki is vagy te valójában, mindenkit összezavarsz a személyiségeddel. Az az ember vagy, akit más nem tud könnyen jellemezni. Szereted megismerni az embereket, mielőtt szóba elegyednél velük. Azokról a dolgokról, amiket igaznak tartasz, csak állításokat formálsz.

Ha a 6. szemnél döntöttél, akkor egy belül érzékeny ember vagy. Az vagy, aki mindent észrevesz és semmit nem feled. Összhangban vagy a világgal. Félénk vagy, és sokszor a legkisebb dolgok is befolyásolnak. Hangulatod könnyen változik, egyszer sírsz, a másik pillanatban meg nevetsz. A külvilágnak nem mutatod törékenységed, inkább a hatékonyságodat igyekszel megmutatni. Könnyen megérzed, mi fog történni az életedben, és sokszor az élet dolgait is előre meglátod.

A 7. szem: ha ezt választottad, lobbanékony személyiség vagy. Az a típus vagy, aki mindig energikus és szenvedélyes. Hajlamos vagy egész lelkedből szeretni vagy gyűlölni. Egy tonna véleményed van, amit az agyad nagyon hamar feldolgoz. Igyekszel is megmutatni, mennyire türelmetlen vagy. Nagyon sok energiád van, ami végül haragot és idegességet szülhet benned. Ahelyett, hogy megnyugodnál, te inkább drámát kreálsz egy adott probléma köré.

Ha a 8. szemet választottad, akkor excentrikus természetű vagy. Az a személy vagy, akinek érdekei vannak, akinek furcsa meggyőződései és tettei vannak. Mindig is kicsit furcsa voltál, nem igazán tetszenek a szabályok és a hagyományok. A dolgokat szereted a te módodon véghezvinni. Senki elől nem rejtegetsz semmit, és nevetsz azokon, akik téged elítélnek. Azt szeretnéd, ha mindenki olyan lenne, mint te. Az pedig örömmel tölt el, ha non-konformista vagy.

Ha a 9. szemet választottad, akkor intuitív személy vagy. Az az ember vagy, aki nagyon jól megért másokat és a világot. Nem hagyod, hogy mások is lássák mekkora tudás van benned. Sokat el tudsz mondani valakiről, pusztán a hanglejtése alapján. Pontosan azt mutatod a világnak, amit kell. Amellett, hogy jó emberismerő vagy, azt is tudod, hogy benned miként olvashatnak mások. Jól tudod, mikor manipulálnak téged, de te is manipulálni tudsz másokat – ehhez viszont elég ritkán folyamodsz.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek