KuriózumVálassz egy számot, ha tudni akarod, mit üzen az őrangyalod életed jelenlegi...

Válassz egy számot, ha tudni akarod, mit üzen az őrangyalod életed jelenlegi szakaszában!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha olyan periódusba keveredett az életed, amikor a legkisebb útbaigazítás is jól jönne, akkor van egy jó hírünk: most lehetőséged nyílik meghallgatni az őrangyalaid üzenetét, amely minden bizonyára igen nagy segítségedre lesz abban, hogy az életed újra a normális mederbe kerüljön.

Ám ahhoz, hogy helyesen tudjuk értelmezni az őrangyalaink üzenetét, először mélyen magunkba kell néznünk, és számba kell vennünk mindazt, ami velünk történik. Szakíts időt magadra és tekints végig az idáig bejárt életutadon, elemezd ki, mi miért történhetett veled, és ha úgy érzed készen állsz arra, hogy az angyalok üzeneteinek segítségével a helyes irányba tereld a mindennapjaidat, akkor válassz egy számot 1-től 5-ig.

A szám választásánál mindenekelőtt hallgass a belső hangodra, és add át magad a megérzéseidnek.

1-es szám

Ha az 1-es szám mellett tetted le a voksodat, akkor valami nagyon nem hagy nyugodni a múltadból. Hagyj fel azzal a rossz szokásoddal, hogy még azelőtt elkezdesz rágódni a problémákon, még mielőtt azok valóban az életedbe lépnének. A múltadból eredő szálakat egyszersmind el kell varrnod, különben egy olyan negatív spirálba kerülsz, amely magába ránt és nagyon nehéz lesz kimásznod belőle.

2-es szám

Ha úgy érzed, őrangyalod üzeneteit a 2-es számnál találod meg, akkor tudnod kell, hogy az őrangyalod elsősorban arra szeretné felhívni a figyelmedet, hogy a jó úton haladsz. Annak ellenére, hogy mindezt nem veszed észre, készen állsz arra, hogy megnyílj mások előtt, viszont arra ügyelned kell, hogy ne fáraszd ki magad. Ne kapkodj, le kell lassulnod ahhoz, hogy a pillanat szépségében értékelni tudd a világot.

3-as szám

Ha a belső hangod a 3-as felé terelt, akkor itt a legfőbb ideje annak, hogy elkezdj dolgozni önmagadon. Most épp nem ott tartasz, ahol lenned kéne, és közel sem úgy tekintesz magadra, mint ahogy kellene. Ne aggódj folyton a jövő miatt, inkább magadra koncentrálj, hogy önmagaddal békébe kerülj.

4-es szám

Ha az őrangyalod üzenete a 4-es számnál vár, akkor valami nagyon hiányozhat az életedből. Túlságosan magával ragad a munkád stressze, és elfelejtesz élni, szórakozni. Ideje végre azokra a dolgokra is időt szakítani, amelyek energiával töltenek fel. Helyezd előtérbe a kreatív énedet és foglalkozz többet azokkal a dolgokkal, amelyek örömöt okoznak.

5-ös szám

Ha az 5-ös számod választottad, akkor az őrangyalod azt akarja tudatni veled, hogy a hozzád közel álló embereknek most óriási szükségük van rád. Lehet, hogy észre sem veszed, de sokan problémákkal küzdenek körülötted, és annak ellenére, hogy nem mindig látod a fájdalmukat, a segítséget mindig szívesen fogadják részedről. Ezért segítő energiáidat ne tartsd magadba, hanem állj a rendelkezésükre, amiben csak lehet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek