LélektárVálassz egy mandalát, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat a számodra

Válassz egy mandalát, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat a számodra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum hatásait nemcsak érzelmi és szellemi, de fizikai szinten is érzékelhetjük. Gondolj csak arra, ahogy a Hold befolyásolja az óceánok árapályait.

És ha belegondolunk, hogy az emberi test 80%-ban vízből áll, képzeljük csak el, milyen hatással lehet ránk a Hold. De ugyanígy más égitestek is képesek fizikai szinten hatni ránk, akár alacsony, akár magas energiát, kifelé vagy befelé irányuló energiát hozva az életünkbe.

Amikor pedig a dolgok kissé őrülten alakulnak, nem biztos, hogy megértjük, miért történnek éppen úgy, ahogy.

Ez a teszt éppen ebben a megértésben segít, azáltal, hogy útmutatást ad az életedhez. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet a képen látható mandalák közül.

A mandalák a makrokozmosz és a mikrokozmosz spirituális és rituális szimbolikus ábrázolásai, amelyeket a buddhizmusban és a hinduizmusban használnak. A képen három különböző mandalát láthatsz, válassz egyet ezek közül, és olvasd el a hozzá tartozó útmutató üzenetet.

Az első mandala

Nehéz és kimerítő helyzet végéhez közeledsz. A következő két hétben végleg lezárhatod ezt a dolgot, és ne felejts el gratulálni magadnak, hiszen ez a helyzet valóban rendkívüli volt.

Fontos, hogy végiggondold mindazt, amit az elmúlt időszakban önmagadról és másokról tanultál, mert éppen ezek miatt a tapasztalatok miatt volt szükség arra, hogy átéld ezt a helyzetet.

A második mandala

Életed egy vagy több területén is egyensúlyzavart érzékeltél. Ez lehet az étrended, az egészségügyi rutinod, munkahelyi vagy párkapcsolati problémák, a kikapcsolódás hiánya, a partnerünktől való túlzott függőség – hogy csak néhányat említünk azok közül a területek közül, amik az őrületbe kergetnek.

Ez a mandala azt javasolja, hogy dokumentáld minden napodat a következő héten, attól a pillanattól kezdve, hogy felébredsz, egészen addig, amíg lefekszel.

Az időnapló áttekintése után rájöhetsz, hol vesztettél el időt és energiát. Ez nagyszerű ajándék lehet, hiszen így össze tudod egyeztetni az idődet és az energiáidat, és meghozhatod a szükséges változtatásokat.

A harmadik mandala

Empatikus képességeid miatt, vagyis mivel érzelmi szinten képes vagy kapcsolatot teremteni másokkal, nagyon fontos (most és a jövőben is), hogy egészséges határokat tudj szabni.

A dolgok sokak számára rosszul alakulnak, ezért az emberek sokszor valaki olyant keresnek, aki törődik velük, és gondoskodik róluk. Ezekkel a „keresőkkel” csak az a probléma, hogy nem feltétlenül tudják, hogy mások energiájából táplálkoznak.

Bár ők maguk őszintén nem erre törekednek, mégis ezt teszik a körülöttük élőkkel.

Ez a mandala azt tanácsolja, hogy végezz alapos belső vizsgálatot, hogy megtudd, vajon többet adsz-e másoknak a kelleténél. Ha úgy találod, hogy igen, a következő lépés az egészséges határok kialakítása.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek