LélektárVálassz egy mandalát, amelyik a legjobban tetszik, és megtudhatod, mi az életcélod!

Válassz egy mandalát, amelyik a legjobban tetszik, és megtudhatod, mi az életcélod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egyik legősibb szent szimbólum, a mandala a tudatalatti nyelvén beszél, az egész Univerzum benne rejlik. Amikor rátalálsz a szabadon szárnyalás művészetére, többé már semmi sem áll az utadba, rájössz, hogy a világon minden lehetséges. Csupán egyetlen titok van: meg kell nyisd a szíved az ismeretlen előtt, és meglátod, elkezdenek a csodák történni az életedben!

Ha a saját utadat járod, boldog és szabad leszel! Válassz egy mandalát, tudd meg mi az életcélod, és ne felejts el mindent megtenni érte!

Kényelmesen ülj le egy székre, húzd ki magad, majd hunyd be a szemed, és fordulj befelé. Tegyél fel magadban egy kérdést az életcéloddal kapcsolatban, majd a megérzéseidre hallgatva válassz egy mandalát.

1. Mandala

Különös esztétikai szépérzékkel születtél, kedveled a luxust és az érzéki örömöket. Minden élethelyzetben képes vagy felfedezni a szépséget, de ha egyszer csalódás ért, nagyon nehezen tudod újra megtalálni a reményt.

Karmikus feladatok: a házastársad iránti hűség területén, és az érzelmek irányításának fejlesztésében.

Célod: az isteni szeretet közvetítése, bizonyos műalkotások, színház, képzőművészet, zene stb által.

2. Mandala

Belső erőd forrása a családi egység. Egy olyan családot kapsz, akikről minden erőddel gondoskodnod kell, te vagy a tartópillére az egész szerkezetnek, és ez nem egy kis feladat. Valósággal megszállottja vagy a családi kapcsolatoknak, minden rokon életét szemmel tartod, rengeteg keresztgyermeked van, de te leszel a legtökéletesebb nagyszülő is.

Karmikus feladatok: tanuld meg megkülönböztetni a szeretetet a ragaszkodástól, a törődést a szolgálattól, az akaratot az erőszakosságtól. Fejlesztened kell az érzelmi stabilitást és függetlenséget.

Célod: gyakorold az irgalmasságot és az együttérzést mind élőlénnyel szemben. Terjeszd ki a családi szeretet határait az egész világra, vegyél részt valami jótékonysági munkában.

3. Mandala

Nagyon magas intellektuális képességgel rendelkezel, ez óriási előnyökkel jár a másokkal folytatott kommunikáció, a tudomány és az oktatás terén.

Karmikus feladatok: Ha ezt az ajándékot helytelenül használod, könnyen büszkeség vagy beképzeltség kialakulásához vezethet.

Célod: rendkívül fontos, hogy megértsd az elme természetét és megbékélj önmagaddal. Használd az elme erejét önvizsgálatra, és ez egységhez és teljességhez fog vezetni.

4. Mandala

Olyan különleges képességekkel rendelkezel, hogy könnyen lehetsz mások mentora, tanácsadója. A te feladatod az, hogy mecénás legyél azok számára, akiknek támogatásra van szükségük. Viszont vannak olyanok, akik nálad idősebbek, vagy életkorukból kifolyólag tapasztaltabbak, és nem veszik jó szemmel a kioktatást.

Karmikus feladatok: tanulj meg toleránsnak lenni más nézőpontokkal szemben, tisztelni az idősebbeket, főleg a szüleidet.

Célod: találd meg azt a belső hangot, amely segítségével szellemi tanítóvá válhatsz, és elérheted a legmagasabb szellemi megvalósításokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek