LélektárVálassz egy kártyát, és olvasd el az üzenetét, mert azonnal hallanod kell!

Válassz egy kártyát, és olvasd el az üzenetét, mert azonnal hallanod kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezek nagyszerű útbaigazítók, melyek segítenek kapcsolatot teremteni az isteni fénnyel. Ha hiszel ebben a felsőbbrendű erőben, akkor az elméd is megnyílik, fejlődik, és készen áll egy magasabb rendű spirituális utazásra. Teljesen mindegy, hogy most kezdtél el érdeklődni az ezotéria iránt, vagy már haladó vagy benne! A spirituális világ nyitva áll előtted és csak arra vár, hogy belépj.

Az alábbiakban három tarot kártyát látsz. Hagyatkozz az ösztöneidre, és válassz közülük egyet. Fontos, hogy engedd át magad az univerzum erejének, hiszen az üzenet, melyhez így jutsz hozzá, pontosan az lesz, amit hallanod kell!

Első kártya: a bölcsesség második sugara

Ez a kártya az univerzum legmélyéből fakadó bölcsesség befogadását jelképezi. Felerősíti benned a vonzalom mágneses erejét, ami által képes leszel megszerezni mindent, amire a boldog, sikeres élethez szükséged van. Ugyanakkor megtanít nemet mondani, amikor kell, és bízni a jövő bőkezűségében.

Megadja a lehetőséget a gyógyulásra, a megértésre és a dolgok helyreállítására, mindezt a szeretet és az ősi bölcsesség lenyűgöző erejével. A spirituális nagymester veled van, hogy segítsen neked befogadni és hasznossá tenni ezt a csodálatos fényt.

Második kártya: a rend, szertartás és ünneplés hetedik sugara

Amikor a hetedik sugár ereje belép az életedbe, számítanod kell valami újra, ami pozitív hatással lesz a világodra. A lila fény jellemző rá, Zadkiel arkangyal ereje, mely segíteni fog a lelki és szellemi megtisztulásban, a belső megerősítésben, a remény és az öröm visszaállításában az életedbe.

A hetedik sugár ugyanakkor folyton szembeállítja a múltat és a jelent. Ami eddig volt, az már nem mehet tovább. Így hát téged is döntésre késztet, hogy nyiss az új fele, a régiből pedig épp a szükségeset vidd csak magaddal. Kapcsolatot teremt közted és az isteni rendelet között: minél többet fogadsz be ebből az energiából, annál kreatívabb, találékonyabb leszel az előtted álló feladatokban.

Használd az elméd, hogy megtisztítsd a saját energiáidat, hogy tudd befogadni az isteni fényt. Csak így tudod felszabadítani a lelked a fájdalom és a szenvedés alól.

Harmadik kártya: mesteri gyógyulás

Amikor meditálsz, légy őszinte azzal, ami táplálja a lelked. Csakis így válhat belőled erős gyógyító. Azért vagy itt, hogy éld a saját életed, hogy légy hű ahhoz, ami előre visz téged. Mit szeretsz annyira, hogy az átsegít téged a legnagyobb akadályokon? Mi inspirál, hajt téged előre? Tudod ezekre a kérdésekre a választ? Akkor vagy a legerősebb, amikor a szívedre hallgatsz.

A madár arra hivatott, hogy repüljön. Neked is megvan a hivatásod, és a szíved fogja elárulni, mi az. Nagyon nehéz megtalálnod az igazi önmagad, míg mások elvárásainak kell megfelelned. Ebben segít a gyógyító fény, feltárni a saját belső értékeidet. Ha hiszel abban és elfogadod magad annak, aki vagy, az univerzum is könnyebben navigál majd a célod felé. Te pedig boldog, erős lehetsz, ellenállva a környezeted befolyásainak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek