HolotropikumVálassz egy kártyát, és kapsz egy különleges üzenetet a szerelmi életedről

Válassz egy kártyát, és kapsz egy különleges üzenetet a szerelmi életedről

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a leginkább vonz téged, és tudd meg, milyen különleges tanácsot tartogat a számodra!

1. A kulcs

Ez a válasz mindarra, amit szeretnénk, és ahová szeretnénk eljutni. A megoldott problémákat és a helyes választást jelképezi. A szerelemben azt jelenti, hogy a siker kulcsa a kezedben van, csak annyi a dolgod, hogy elfordítsd a kulcsot a zárban, és előrelépj, abba az irányba, ahová el kell jutnod.

Ez a kártya cselekvésre szólít fel: meg kell tenni, dönteni kell, lépni kell. Csak rajtad áll, hogy megtapasztald a harmónia és a boldogság pillanatait.

2. A négylevelű lóhere

Ez a kártya a szerelemben bizonytalanságot, a továbbjutás nehézségét jelenti, ennek megoldásához bölcsességre lesz szükséged. Elemezd ki alaposan a helyzetet, teremts párbeszédet, és légy türelmes, mielőtt bármit is tennél.

Gondoskodj a saját biztonságodról, és tudd, hogy légy nagylelkű, anélkül, hogy megfeledkeznél önmagadról. Ha megpróbálsz megakadályozni valakit abban, hogy megtegyen valamit, az rendkívül önző cselekedet. Ha különféle helyzetekben megérted a partneredet, sok kellemetlenséget elkerülhetsz.

3. A csillagok

A függetlenség és a zsenialitás jelen van benned, vagy a partneredben, és ez bizonytalanságot hoz a kapcsolatotokba. Fontos, hogy megosszátok egymással az érzéseiteket, hogy ne távolodjatok el egymástól a jövőben.

Az egyedülállóknak nagyszerű alkalom ez, hogy új kapcsolatba kezdjenek, és ha már kiszemeltél magadnak valakit, fektesd az energiáidat ebbe a kapcsolatba, mert az önbizalmad és a zsenialitásod most feltörekvőben van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek