KuriózumVálassz egy kagylót, és derítsd ki, hogy milyen rejtett tulajdonságokkal rendelkezel!

Válassz egy kagylót, és derítsd ki, hogy milyen rejtett tulajdonságokkal rendelkezel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vess egy pillantást az alábbi három kagylóra. Légy magabiztos, válaszd azt, amelyik a leginkább elnyeri szíved tetszését. Ha sikerült egyet kiválasztanod, akkor olvasd el az arra vonatkozó jellemzést, és fedezd fel önmagad igazi énjét, rejtett tulajdonságait.

Válassz egy kagylót, és derítsd ki, hogy milyen rejtett tulajdonságokkal rendelkezel!

Első kagyló

Ez a kagyló kívülről eléggé tüskés, ami azért van, mert így biztosít védelmet annak a törékeny lénynek, aki a héjak között lakik. A kagyló külseje valamikor fehér volt, mostanira inkább szürkés-barnássá vált, ami az idő múlásának, és a lerakódásoknak köszönhető.

Ha ezt a kagylót választottad, akkor az azt jelenti, hogy számos nehézséget, lelki vihart átéltél már, és érzelmileg is eléggé edzett vagy. Minden megpróbáltatást képes leszel túlélni, nem szeretsz negatív emberek társaságában lenni, mert így véded magad a lelki zsarolásoktól. Ha mégis támadás ér, kérd Mihály arkangyal segítségét, mert ő képes megadni a számodra szükséges védelmet. Mindig tudd azt, hogy az angyalok vigyáznak rád, bármi is történjék, szakíts időt önmagadra, mert ezáltal a pozitív energiák ismét megtalálnak téged, és elősegítik a lelki gyógyulásodat.

Második kagyló

Ennek a kagylónak a héja simább, a mintázata meg csodálatos. Ha ezt a kagylót választottad, fontos, hogy megtanulj nemet mondani, ezáltal képes leszel növelni az önbizalmadat, és távol tudod tartani magad a negatív emberek káros hatásaitól.

Mindig az egyensúlyra törekedsz, szereted, ha az életedben minden rendben van, mert ha ez nincs, akkor stresszes leszel, és aggódni kezdesz. Nem szabad a tökéletest hajszolnod, mert az feszültséget okoz a lelkedben, és gyengíti, roncsolja az önértékelésedet. Légy büszke magadra, néha vállalj kockázatot és dolgozz a céljaidért.

Harmadik kagyló

Kívülről csodás, sima tapintású kagyló, tetszetős mintázattal. Ha ezt a kagylót választottad, akkor jobb ha elengeded azokat a dolgokat, amelyek nem szolgálnak már téged. Ha úgy érzed, hogy változásra van szükséged, akkor ne félj lépni, még akkor sem, ha a körülmények nem olyan kedvezők.

Ne engedd, hogy mások átvegyék az életed fölött az irányítást, törekedj arra, hogy megőrizd a függetlenségedet. Engedd el a múltban szerzett sérelmeket, rossz emlékeket, és koncentrálj a szeretet energiáira. Kérd az angyalok segítségét, hogy adják meg számodra a lelki nyugalmat, a kiegyensúlyozott életet, mert ez jelenti az élet alapját.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek