KuriózumVálassz egy hópelyhet és tudd meg mit tartogat az előző életedből rád...

Válassz egy hópelyhet és tudd meg mit tartogat az előző életedből rád maradt karmád!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Észrevetted már, hogy bármennyire is küzdesz, mégis maradnak az életednek olyan területei, amelyekkel nem jutsz előrébb. Lehet, hogy az egyik előző életedből megmaradt karmád áll a háttérben, amelyet most ebben az életedben ki kell egészíts és jobbá kell tégy.

Válassz egy hópelyhet és tudd meg mit tartogat az előző életedből rád maradt karmád!

Ha rájössz, hogy a karmád mit is szeretne veled megtaníttatni, megtapasztaltatni, akkor könnyebben megérted mi miért történik veled. A karma legtöbbször egészen egyszerű és hétköznapi dolgokat szeretne megtanítani, ilyen például az önértékelés, bizalom, spirituális ébredés, emberi kapcsolatok stb., de olykor személyre szabott feladatokat is tartogat.

Válaszd ki a három hópehely közül azt, amelyik a legjobban magával ragad, és tudd meg, mit tartogat számodra a megoldatlan karmád!

1. Romlott kapcsolatok elengedése és továbblépés

Az előző életed nagy részét egyedül töltötted, magányosan és elszigetelten. Ezért most mindent megteszel, hogy az összes létező kapcsolatodat fenntartsd és megmentsd, még azokért is küzdesz, akik negatív hatással vannak rád.

Mindenkiben mindig csak a jót keresed, pedig vannak olyan mérgező személyek az életedben, akik nem érdemlik meg ezt. A kelleténél sokkal tovább vagy képes küzdeni olyanokért, akik számára nem vagy fontos. Mindezt az egyedül maradástól való félelmed szüli. Fel kell ismerned az olyan helyzeteket, amikor tovább kell lépned. Lehet, hogy sok szívfájdalommal fog járni, de fejlődnöd kell.

2. Hátráltatod önmagad, és szabotálod saját magad terveit, céljait

Előző életedben túlságosan bíztál mindenben, ezért sokszor szerencsétlenül sültek el a dolgaid. Döntéseid révén sokszor tetted ki veszélynek önmagad és másokat is. A sorozatos balszerencse viszont a teljes bizonytalanságba taszított, ami ebben az életedben az önbizalomhiányban és kétségekben mutatkozik meg. Ezen dolgoznod kell, hogy helyre kerüljenek benned a dolgok.

Olykor ülj le és vedd számba a sikeres és sikertelen ügyeidet. Másik jó tanács, hogy ne kérdezd meg túl sok ember véleményét, mert összezavarodsz. Minél több segítséget vársz a külvilág felől, annál inkább elbizonytalanodsz önmagadban.

3. Nehezen bízol meg másokban

Előző életedben folyamatosan hazugságok és megtévesztések áldozata voltál, ami nem csoda, hogy teljes mértékig összezavart, és egy idő után azt sem tudta, hogy kiben lehet bízni és kiben nem. Ebben az életedben is olyan emberek társaságában kerülsz, akik ismét tesztelik a tűrőképességed, a bizalmad és a hitedet.

A megoldás kulcsa a belső hangodban rejlik, mert az mindig helyesen súg egy-egy személlyel kapcsolatban. Az emberekkel folyamatosan és lassan építsd ki a kapcsolataidat. Adj elegendő időt arra, hogy tisztán lásd ki milyen ember valójában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek