Engedd meg, hogy az isteni hold vezéreljen, és megmutassa, mire van szükséged 2021-ben.

A Hold meghatározhatja az életed bizonyos aspektusait. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet a képen látható holdak közül, és megtudhatod, mire van szüksége a lelkednek ebben az évben.

Fontos, hogy ne gondolkodj sokat, és hagyd, hogy az intuíciód vezéreljen; engedd meg a lelkednek, hogy elvezessen a számára megfelelő választáshoz.

Sikerült választani? Akkor olvass tovább, hogy megtudd, mire van szüksége a lelkednek a következő időszakban.

Ezt már olvastad? Baba Vanga előrejelzései 2021-re: a vak jósnő szerint nehéz év vár ránk idén

Ha az első holdat választottad

Arra van szükséged, hogy igazán érezd azt, hogy élsz. Mit kell tenned, hogy megmutasd önmagadnak, mennyire élvezed az életet? Nos, itt az ideje, hogy kilépj a komfort zónádból, félretedd a félelmeidet, és megtanulj elfogadni minden kínálkozó lehetőséget, hogy boldog lehess.

Ne félj semmitől. Úgy élj, mintha nem lenne holnap. Ne gondolj tovább mindarra, ami eddig történt, sem arra, hogy mi lesz holnap. Az egyetlen, ami igazán számít, a jelen pillanat. Most éled az életedet. Most lehetsz boldog. A tegnap már elmúlt, a holnapról pedig nem tudhatod, mit hoz. Élvezz minden egyes másodpercet, amikor boldognak érzed magadat.

Ezt már olvastad? Az asztrológusok előrejelzései 2021-re: rendkívül nehéz év vár ránk, sok próbatétellel

Ha a második holdat választottad

A lelkednek békére van szüksége. Rendkívül nehéz éved volt. Túl sok volt benne a hullámvölgy, és túl kevés az igazán, felhőtlenül boldog pillanat, túl sok volt a nehézség, a fájdalom. De nem érzed úgy, hogy most büszke lehetsz önmagadra? Most visszatekintve rájössz, milyen erős vagy. Annyi mindent átéltél. Sikerült megfelelned minden kihívásnak, amit az élet eléd állított. Megtanultad a leckét, és nem adtad fel.

Nos, 2021-ben meg kell pihenned. Lazíts és élvezd az életet. Élj minél egyszerűbben. Értékeld azt, aki vagy, mindazt, amid van, és azt, ahová eljutottál. Légy önmagad. Találd meg azt a nyugalmat és békét, amire olyan régóta vágysz.

Ezt már olvastad? Ezek a kihívások várhatók a 2021-es évben – A 12 cigánykártya szimbólumot szakember értékeli!

Ha a harmadik holdat választottad

A lelkednek szeretetre van szüksége. Őszinte, igaz, érett szerelemre. Olyanra, ami nem fáj, amiben mindkét fél egyenlően kiveszi a részét. Olyan szerelemre, ami örökké tart.

Ne félj, az Univerzum melletted áll, és segít abban, hogy megszerezd azt, amire szükséged van az érzelmi életedben. Nagyon figyelj a következő időszakban meghozandó döntésekre, változásokra és döntésekre, mert ezek vagy segítenek közelebb kerülni a lelki társadhoz, vagy még jobban eltávolítanak tőle.

Az a legfontosabb, hogy nyitott szívvel állj a dolgokhoz, ne félj attól, hogy sebezhetőnek mutasd magadat, rombold le azokat a falakat, amiket magad köré építettél, és ígérd meg magadnak, hogy amikor eljön az ideje, igazán és mélyen fogsz szeretni. Ne fogd vissza magadat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.