LélektárVálassz egy angyalt, és olvasd el a decemberi hónap spirituális üzenetét!

Válassz egy angyalt, és olvasd el a decemberi hónap spirituális üzenetét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum üzenete a legkülönbözőbb csatornákon keresztül érkezik el hozzánk, és ha elég figyelmesek vagyunk, akkor nap, mint nap megtapasztalhatjuk a szakrális támogatást az életünkben.

Ha meg szeretnéd tudni, hogy mi a decemberi hónap üzenete számodra, válassz egyet az alábbi angyalkártyák közül, azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra.

1. „Az Univerzum teremtménye vagy, a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség tükröződik benned”

A decemberi hónapban a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség fogja áthatni az életed. Új területeket fogsz felfedezni az életedben, így sokkal közelebb kerülhetsz az igazi lényedhez. Új barátságokra teszel szert, olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik elősegítik, hogy sokkal boldogabb életed legyen.

2. „A tisztaság által következhet be csak az igazi fejlődés”

Olyan ember vagy, aki egész élete során a fejlődésre törekszik. Most minden segítséget megkapsz ehhez, az Univerzum új ajtókat nyit meg az életedben, ebben a hónapban sokkal boldogabb leszel, mint eddig valaha. Az eddig erőfeszítéseidért most megkapod a méltó jutalmad.

3. „Elcsendesedés által közelebb kerülhetsz a valódi lényedhez”

Lehet, hogy elfoglalt életet élsz, de most szánj egy kicsit több időt az Univerzummal való kapcsolódásra, hogy valóban megértsd, ki is vagy valójában. Az igazi hit megélése átélése most nagy segítségedre lehet, felemelő érzés átérezni azt, hogy bármi is történjen körülötted, mindig biztonságba vagy.

4. „A szeretetből fakadó gondolatok boldogsághoz vezetnek”

A gondolkodás valóságos létszükséglet számodra, szinte egyetlen pillanatig sem tudod leállítani az agyad. Ez azonban hasznos is lehet, de csak akkor, ha pozitív töltetű gondolatokat táplálsz magadban. Terjeszd ki a szeretetet a környező világra, és ezáltal boldogabbá teheted az életed. December a szeretet hónapja, így sokkal könnyebb lesz szeretettel elárasztani a környezeted.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek