LélektárVálassz egy ábrát a 3 közül és olvasd el az Univerzum üzenetét

Válassz egy ábrát a 3 közül és olvasd el az Univerzum üzenetét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Megtudhatod, milyen tanácsokkal lát el az univerzum, csak választanod kell az alábbi három ábra közül!

Válassz egy ábrát a 3 közül és olvasd el az Univerzum üzenetét

Sokszor jól jöhet egy felsőbb erőtől származó útmutatás, ha utunkon kétségek támadnak, vagy egyszerűen ha csak megerősítésre van szükségünk. ezért válaszd ki a három ábra közül azt, amelyikkel a legjobban tudsz azonosulni, és máris olvashatod a neked szánt üzenetet.

Néhány esetben lehet, hogy az üzenet elolvasása után kell egy kis idő, amíg megérted mit is akarnak veled közölni, de ne aggódj, időben kitisztul minden!

Végy egy nagy lélegzetet és válassz a három ábra közül!

1. Itt az ideje komolyan venni a körülötted lévő dolgokat, ne engedd, hogy az irányítás kicsússzon a kezeid közül. Főleg olyan területekről van szó ahol hanyatlani látszik a fejlődés (anyagiak, megfelelő táplálkozás, költekezések, kapcsolatok).

Légy magaddal őszinte és próbálj motivációkat keresni, és a megérzéseid segítségével összpontosítani. Magad előtt nincs amit takargass, a felelősség úgyis a tied. Ezért ha sikerül rátalálnod a céljaidhoz vezető útra, hidd el minden kikristályosodik.

2. A felsőbb erők most azt szeretnék, ha rögvest fejest ugranál a közösségi életbe és minél több társasági összejövetelen részt vennél. Ha a csoport részévé tudsz válni tehetségedet és adottságaidat könnyedén a közösség javára fordíthatod.

Szükség van a te bölcsességedre és értelmedre ebben az időszakban. Ne várj a legmegfelelőbb alkalomra, hogy lendületbe kerülj, csak egyszerűen indulj el, és segítsd a körülötted lévőket.

3. Készen állsz az utolsó akadály leküzdésére, mielőtt égre célba érnél? Igaz, hogy már jó pár nehézségen túl vagy, és ezeket szépen meg is oldottad, de vár rád még egy feladat. Végy egy nagy lélegzetet ha szükséges, de ne húzd el a dolgot, mert még a végén kénytelen leszel minden előröl kezdeni.

Még csak kicsit kell kitartanod, és a megérdemelt jutalom és áldás nem marad el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek