Életükben először foghatták kezükbe meg nem született kisbabájukat, egy zseniális orvosi találmánynak köszönhetően!

Ana Paula Silveire és Alvaro Zermiani úgy lettek szerelmesek egymásba, hogy soha egyikőjük sem látta a másikat, mert mindketten vakok. Azonban mikor kiderült, hogy kisbabájuk lesz, kissé idegessé váltak, mert belegondoltak abba, hogy sosem láthatják gyerekük, sőt az első ultrahangos fényképét sem.

“Leginkább azért aggódtam, hogy nem hogy nem fogom látni a picit az ultrahangon, hanem hogy senki sem lesz, aki el tudja magyarázni nekem, hogy hogy is néz ki, így még a képzelőerőmre sem hagyatkozhatom” – mesélte Ana.

Azonban az orvosok nagy meglepetéssel készültek a párnak, így az egyik konzultációra egy 3D-s nyomtató segítségével elkészítették azt a pici magzat hű mását, ami ott növekedett Ana pocakjában.

“Mikor megérinthettem a kicsi, élethű magzatot, amit a gyerekemről mintáztak, leírhatatlan érzés volt számomra, egyből el tudtam képzelni a kisbabámat” – közölte Ana.

A vak pár kisfia, Davi Lucas Zermiani ma már 3 éves, és nagyon szereti ringatni 3D-s mását. Davi imádja hallgatni szüleit arról mesélni, amikor először kézbe vehették őt, mármint a nyomtatványt, amit büszkén szokott barátainak is mutogatni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.