LélektárÜzenet az emberiségnek: Bolygónk csak a szeretet által tisztítható meg!

Üzenet az emberiségnek: Bolygónk csak a szeretet által tisztítható meg!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Föld és az itt élő emberek elértek egy olyan időszakhoz ahol a változás szükségkérdés. Míg a múltban a jelentős változások háborúk által következtek be, addig pár éve egyre inkább körvonalazódik egy olyan Spirituális forradalom, ami kerüli a negatív megnyilvánulásokat és szeretet által tudatosítja az emberekben az Univerzum rendjéhez való visszatérés fontosságát.

fold

Az alábbi idézet ezt a változást hivatott elősegíteni.

Megjegyzés az alábbi szöveget kiemeltük egy kontextusból, hogy először szíveddel és ne elméddel olvasd.  A szerző kilétét hamarosan megtudhatod:

“A Föld energiaátalakulási folyamatban van és a szeretet a kulcs a zökkenőmentes átalakuláshoz. A legmagasabb igazságok egyszerűek, tiszták és nem bonyolultak…. Spirituális embereknek, akiknek valódi tapasztalatuk volt a fénnyel beszédük hangjában is érezhető a szeretet, és az érzéseik minőségében…. A racionális emberek, akiknek csak a fejükben vannak információk, úgy beszélnek mint egy gép, hangjukban nincs semmi érzés vagy szellemi energia. A racionális emberek úgy gondolkoznak, mint egy robot, és azt gondolják, hogy minden magasabb dolognak bonyolultnak kell lennie. Őket jobban érdeklik a katasztrófák, manipulációk, próféciák, hamis történetek a múltból és kevésbé a szív szellemi fejlesztése. Szóval ne engedd, hogy megzavarjanak…. Mi hasznos információkat közlünk veled, amelyek segítenek szellemileg fejlődni. Mi az igazságot mondjuk, ahogy az van, anélkül, hogy bírálnánk bárkit. A negatív emberek nem értik a szeretet Isteni egyszerűségét…, mert nem képesek elviselni a szeretet és az igazság energiáját. A szeretet meghaladja ezeknek az embereknek a felfogását, nem értik ezt, mert nem hallgatnak a szívükre. Ne hagyd, hogy negatív emberek megzavarjanak és összekuszálódj. Ne pazarold az időd weboldalakon, ahol negatív emberek sértegetnek másokat durva gonosz szavakkal és még akkor is spirituálisnak és okosnak vallják magukat. A negatív energia, melyet azok az emberek teremtenek kárt okoznak energiameződben és tested sejtjeiben és egy alacsonyabb rezgésben  maradsz ahol nincs fény és szeretet. Küldj nekik szeretetet, bocsáss meg nekik és aztán nézz magas tudattal rendelkező emberek után. Ha kapcsolatba lépsz a Lét szeretetével aktiválni fogod a szellemiséged és saját szellemi tapasztalataid lesznek. Aztán van Igazi tudásod, anélkül, hogy az őrület és a zűrzavar megtudna zavarni. Csak szeretettel vagy képes felismerni a szeretetet. Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet és megtámadod. Tartsd energiád magas szeretetteljes frekvencián. Tüntess el környezetedből mindent, aminek negatív kisugárzása van és kárt okoz benned. Maradj távol negatív, fanatikus emberektől, akik nem fogadják el a szeretetet… szabadulj meg a negatív könyvektől, amelyek háborúkról, … elrablásokról szólnak, szabadulj meg a negatív poszterektől, cseréld őket színes barátságos poszterekre, szabadulj meg a sötét ruháidtól, ne nézz gonosz filmeket, ne hallgass démoni szövegű zenét. Tartsd a lelked és tested gyűlölet és füstméreg mentesen…. Először meg kell gyógyítanod magad. Csak a Fény maradhat meg a Fényben…Mindenki eldönti magának milyen gyorsan vagy lassan akar tanulni. Mindenki felelős a saját életéért gondolkodásáért és tetteiért…. a kulcs a Szeretet önmagad és mások és a természet iránt…. Ha elég ember szeretetenergiát teremtene az átalakulás zökkenőmentes lenne. De ha az emberek többsége negatív energiákat teremt a bolygó mély öntisztuláson fog keresztülmenni és csak a spirituális emberek lesznek felkészülve erre. Ezért fontos magas tudatossággal rendelkezni…”

Bizonyára kíváncsivá tett, hogy ki segíti ezekkel a gondolatokkal az emberiséget.

Számodra hasznos, hiteles, és igazságtartalommal bír az üzenet? Kérünk válaszolj, és hozzászólásodban kérlek tippeld meg hogy szerinted ki az emberiségnek szóló  üzenet  szerzője:

A. Buddhista szerzetesek

B. Ismert kvantumfizikusok csoportja

C. Földönkívüli fénylény

D. NASA tudatkutató csoport

E. Pápai Hírszolgálat

Hamarosan Facebook oldalunkon közzétesszük a videót amelyben egészében és kontextusában meghallgathatod a fenti szöveget.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek