LélektárÚjhold szeptember 26-án: isteni és tisztító energiát kapunk, hogy a lélek fájdalmai...

Újhold szeptember 26-án: isteni és tisztító energiát kapunk, hogy a lélek fájdalmai meggyógyuljanak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2022. szeptember 26-i újhold isteni gyógyító energiát hoz az életünkbe, ami segít megtisztítani a lelkünket a múlt mérgező árnyaitól, miközben erőt ad ahhoz, hogy legyen bátorságunk elindulni egy új úton, legnagyobb álmaink beteljesülése felé. Lássuk, milyen hatást gyakorol a Mérlegben lévő Újhold az életünkre, és mik az Univerzum tanácsai erre az időszakra.

A 2022. szeptember 26-i Újhold éjfél körül tűnik fel, és erős hatással lesz az életünkre és a lelkünkre.

Újhold a Mérlegben: Jelentősége és hatása lelkünkre

Ideje elültetni a remény magjait, kinyitni az ajtót az új kezdetek előtt, és összeszedni a bátorságunkat, hogy azt kérjük az Univerzumtól, amit igazán akarunk, a leghőbb vágyainkat is beleértve, mert ez az Újhold aktiválja a Vonzás Törvényét, és segít megvalósítani az álmainkat.

Ez az időszak ugyanakkor a szerelemnek is kedvez, így azoknak, akik egyedülállók, most lehetőségük lesz találkozni valakivel, aki felkavarja az érzéseiket, és megtapaszthatják azokat a bizonyos pillangókat a gyomrukban. De azoknak is lehetőségük lesz a romantikára, akik kapcsolatban élnek – rendezhetik az esetleges konfliktusokat, és felszabadíthatják romantikus, kreatív energiáikat.

Ez az Újhold a Mérleg jegyében tűnik fel, a harmónia és az egyensúly, a szépség és az ajándékozás, a barátság és a romantika jegyében. Itt az ideje tehát, hogy szabad utat engedjünk a szerelemnek, nyíltan kifejezzük az érzéseinket, ahelyett, hogy elfolytatnánk azokat, és hagyjuk, hogy a gyengédség és a kedvesség megnyilvánuljon a cselekedeteinkben. Értékes barátságokat köthetünk ebben az időszakban.

Ugyanakkor ez az Újhold segít learatni a Telihold pillanataiban megkezdett cselekedeteink gyümölcsét is, a beteljesülést, változást, termékenységet szimbolizálja. Éppen ezért most jött el az ideje, hogy elültessük a boldogság magjait, hiszen ez a pillanat mindannyiunkat meglep saját szükségleteinkkel és álmainkkal, amelyek megvalósításra várnak.

A Mérlegbe lépő Újhold hatására elkezdjük elemezni az embereket, a múltat, kapcsolataink minőségét, előléptetéseinket és kötelezettségvállalásainkat, saját magunkkal és másokkal szemben támasztott elvárásainkat.

Ez egy értékes időszak a belső elemzésre, lehetőségünk van jobbá tenni a kapcsolatainkat, és közelebb kerülhetünk ahhoz az élethez, amit megálmodtunk.

A Nap és a Hold találkozása a 9. házban lesz, így ennek az időszaknak az energiái hatással lesznek a ház által befolyásolt területekre, mint például új dolgok, ismeretek, idegen nyelvek elsajátítása, utazás, kultúra, valamint a belső, lelki értékek. Ezek az energiák segítenek újra kapcsolatba lépni belső énünkkel, azonosítani a múltbeli sérelmeket, és meggyógyítani azokat az árnyakat, amelyek megakadályoztak bennünket a spirituális felemelkedésben. Ugyanakkor ez az időszak arra is alkalmas, hogy új emberekkel ismerkedjünk meg, valamint gazdagítsuk a lelkünket és az elménket.

Az Univerzum tanácsai minden csillagjegy számára

Itt az ideje, hogy lezárjuk múltunk bizonyos aspektusait, begyógyítsuk a régi sebeket, és magunk mögött hagyjunk mindent, ami visszatartott, vagy hátráltatta a fejlődésünket és a felemelkedésünket. Az energia, amit kapunk, az új kezdetekről, a jobb irányba történő változásról szól valamint arról a képességünkről, hogy csak olyan dolgokat válasszunk, amik valóban jók nekünk.

Ez az Újhold az érzelmek és észlelések tisztázását is felkínálja, hogy világosan tudjuk, mit akarunk, mi a jó nekünk és mi nem, de azt is, hogy merre kell továbbmennünk.

A sorsunk a mi kezünkben van, és mi építhetjük fel a saját életünket.

Légy óvatos az ígéretekkel, mert be is kell tartanod azokat. Működésbe lép egy olyan asztrális energia is, ami túlzásokra sarkallhat bennünket, ez pedig kiábrándulásokhoz és csalódásokhoz vezethet.

A csillagok arra intenek bennünket, hogy legyünk türelmesek, ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket, és csak akkor hozzunk meg egy döntést, ha úgy érezzük, valóban készen állunk rá.

Néhány asztrológiai séma, amit érdemes figyelembe venni

• A múlt tanulságainak elsajátítása és elszakadás mindentől, ami visszatart bennünket, árt nekünk vagy akadályozza spirituális fejlődésünket;
• Új barátságok, partneri kapcsolatok kialakítása;
• Átláthatóság a kommunikációban, különösen, ha szerelmi kapcsolatokról van szó – mondd ki nyíltan, amit gondolsz, és engedd szabadjára az érzéseidet;
• Bátornak kell lenned, hogy megtedd az első lépést, és elindulj a megfelelő irányba, hogy megvalósítsd az álmaidat;
• Felelősségvállalás a kötelezettségeinkben és a döntéseinkben;

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek