LélektárÚjhold az Oroszlánban 2023. augusztus 16-án - Szabadjára engedjük a lelkünk mélyén...

Újhold az Oroszlánban 2023. augusztus 16-án – Szabadjára engedjük a lelkünk mélyén lakozó gyermeket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológiában az Újhold egyben új kezdetet is jelent. Ezért ideális alkalom arra, hogy új szándékokat tűzzünk ki magunk elé, és új kapcsolatokba kezdjünk – legyen szó akár barátságokról, akár párkapcsolatokról, esetleg munkahelyi együttműködésekről.

A 2023. augusztus 16-án az Oroszlánban lévő Újhold lehetőséget kínál arra, hogy szabadjára engedjük a lelkünk mélyén lakozó gyermeket, hogy követhesse az álmait, és kedvére használja a kreativitását.

Az év második fele gyakran kevéssé inspiráló, de az Oroszlán vitalitása képes megadni nekünk azt az energiát, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy újra felfedezzük rég elfeledett szenvedélyeinket, vagy kreatív projektekbe kezdjünk, esetleg folytassuk és véghez vigyük a már elkezdett terveket.

Ez a tökéletes időszak arra, hogy a jelenben éljünk a múlt melankóliája és a jövő miatti aggodalmak nélkül. Ez az Újhold a zodiákus minden szülöttjét arra ösztönzi, hogy az örömet helyezze előtérbe az életében.

A retrográd Vénusz arra késztet bennünket, hogy határokat szabjunk a kapcsolatainkban

Augusztus második felében az Oroszlánban lévő Újhold hatására társaságkedvelőbbek és közvetlenebbek leszünk. A retrográd Vénusz ugyanakkor tisztánlátást kínál, arra ösztönöz, hogy figyelembe vegyük saját igényeinket, és azokat helyezzük előtérbe.

Abból, ha javítunk az önmagunkkal való kapcsolatunkon, végső soron a másokkal való kapcsolataink is profitálnak. Ahhoz, hogy gondoskodni tudjunk a körülöttünk élőkről, először önmagunkról kell gondoskodnunk.

A Vénusz hajlamos arra is, hogy problémákat okozzon a kapcsolatokban, és nemcsak a másokkal való kapcsolatokban, hanem a pénzzel és önmagunkkal való viszonyunkban is. A Vénusz retrográd mozgása arra késztet bennünket, hogy határokat szabjunk a kapcsolatokban, valamint megtanuljuk kezelni a konfliktusokat, és azt, mikor van itt a visszavonulás ideje.

A retrográd Vénusz meggátolhat minket abban, hogy szeretetet adjunk vagy kapjunk az életünkben. Ha nehéz időszakon mész keresztül a párkapcsolatodban, lépj egyet hátra, és próbáld meg spirituálisabb szemszögből megfigyelni a helyzetet. Hogy vezethet ez a kontextus arra, hogy jobban szeresd önmagadat, vagy arra, hogy elfogadd mások szeretetét?

Uránusz és Lilith, a Fekete Hold

A „Nagy Ébresztőnek” is nevezett Uránusz szintén aktív ebben az időszakban, ami azt jelenti, hogy bizonyos fokú változékonyságot tapasztalhatunk. Ezért szükségünk lehet a Vénusz és Lilith, a Fekete Hold által egyaránt képviselt női energiára, hogy váratlan vagy nyugtalanító hírek esetén elevezethessenek a saját igazságunkhoz.

Az Uránusz, a Vénusz, a Fekete Hold és az Újhold olyan híreket hozhatnak, amelyek jelentős változásokhoz vezetnek az életünkben, különösen, ha a kapcsolatokról van szó. Ne feledjük, hogy az Újhold mindig új kezdetet is jelent, ezért, ha valaki ebben az időszakban távozik az életedből, helyet adhat más embereknek vagy lehetőségeknek.

A leginkább érintett csillagjegyek

Természetesen az Oroszlánban lévő Újhold hatását a leginkább az Oroszlán szülöttei érzik majd meg. Ennek a csillagjegynek a szülöttei elgondolkodnak azon, kik is ők valójában, és hagyják, hogy autentikus énjük felragyogjon.

Ez az Újhold ugyanakkor egy zavaros időszak kezdetét jelenti a Bakok számára is, akik ragaszkodnak a fájdalomhoz, ami visszatartja őket. Fel kell szabadulniuk ez alól, és utána sokkal boldogabbak lehetnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek