LélektárÚjhold az Oroszlánban, 2019. augusztus 1-jén! A változások legyőzik a félelmeinket!

Újhold az Oroszlánban, 2019. augusztus 1-jén! A változások legyőzik a félelmeinket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus 1-jén 05 óra, 12 perc, 51 másodperckor egy csodálatos, mágikus hatású Újhold veszi át a hatalmat az égbolton. Egész életünkre kiható változások kezdődnek most el, a lezárását és az újrakezdés lehetőségét egyaránt magába foglalva.

Ami nyomasztó nehézség az életünkben azt minél hamarabb el kell engedni, viszont, ami jó, azt mindenképp meg kell tartani. Érdemes leülni, és egy kicsit jobban átgondolni, hogy mi vagy ki az, amire az elkövetkezőkben is szükségünk van.

A kimerítő július után most egy lehetőségekkel teli augusztus vár ránk, de ez a hónap cseppet sem lesz olyan fárasztó, mint az előző.

Lehetőséget kapunk arra, hogy okosan döntsünk, így csak azokat a dolgokat engedjük be az életünkbe, amelyek igazán fontosak számunkra.

Ezt már olvastad? 2019-es év augusztus hónapjának asztrológiai jellemzése!

Ez a felébredés időszaka, olyan dolgokra fogunk rájönni, amire eddig nem is gondoltunk volna. Lehet kissé fájdalmas lesz ez a megvilágosodás, de jobb minél előbb tisztában lenni az igazsággal. Ahhoz, hogy formálódni, alakulni tudjunk, elkerülhetetlen a fájdalom és a csalódás. Ha nincsenek nehéz pillanatok az életben, soha nem fogjuk tudni értékelni a jót és a szépséget. Az élet így teljes, egyszer fent, egyszer lent, el kell fogadnunk mindent úgy, ahogy van.

Az Újhold lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljunk új szokásokat, olyan dolgokat, amelyekről eddig csak álmodoztunk, de mindig rettegtünk megtenni a feléjük vezető lépést.

Az Oroszlánban lévő újhold felébreszti a szív bátorságát, és olyan energiákat mozgat meg, melyek segítségével olyanná formálhatjuk az életünket, amilyenné szeretnénk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek